REKLAMI GEÇ

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Denizli’de ziyaretlerde bulundu

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Denizli’de ziyaretlerde bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, eski Orman ve Su İşler Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Denizli’de ziyaretlerde bulundu. Eroğlu, AK Parti İl Teşkilatı’nı ziyaret etti, partililere seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Kasım 2022 Salı, 17:44

Denizli’de ilk olarak Sarayköy Belediyesi’ne gelen Eroğlu’nu Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş karşıladı.

Eroğlu’na ilçede tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Özbaş, “İlçemiz 2014 yılından önce hizmet almayan, istemeyen bir yerdi. Bizler göreve başladığımız günden bu yana ilçemize hükümetimizin, milletvekillerimizin, büyükşehir belediyemizin, AK Parti İl Başkanlığımızın desteği ile yeni hizmetler kazandırdık. Hemşehrilerimizin de her zaman yanımızda olduğunu bilmek gücümüze güç kattı” dedi.

Sarayköy’ün eski halinden eser kalmadığını belirten Bakan Eroğlu, “Sarayköy’de daha önce hizmet yoktu. Sarayköy, köy gibiydi. Başkanımız çok kısa zamanda ilçemizin vizyonunu değiştirdi. Seçim zamanında buraya geldiğimde Sarayköylü hemşehrilerimize Ahmet Bey’i seçerseniz çok güzel hizmetler olacak, kefiliz demiştik. Bugün görüyorum ki; Sarayköy çok güzel oldu. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da emrinize amadeyiz. Ne gerekiyorsa takip etmek bizim vazifemiz” diye konuştu.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Eroğlu, İl Başkanı Yücel Güngör ve partililerle biraya geldi.

Yücel Güngör de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı