REKLAMI GEÇ

İş yaşamında kadınlara pozitif ayrımcılık geliyor

İş yaşamında kadınlara pozitif ayrımcılık geliyor

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında kadın istihdamının yoğun olduğu tekstil firmalarını ziyaret etti. Fabrikalarda kadın işçilere seslenen Tin, projelerinde kadın ve aileye yönelik önemli yer ayrıldığını ifade etti. Tin, “Çalışan kadınlarımıza doğuma bağlı olarak ilk çocukta 2 ay, ikinci çocukta 4 ay ve üçüncü çocukta 6 ay yarı zamanlı, tam ücretli çalışma hakkı ve çocuğun okula başlama yaşına kadar kısmi süreli çalışma hakkı tanıyacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2015 Salı, 15:29

Denizli’nin merkez, ilçe ve tüm mahallelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam eden AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, tekstil fabrikalarında çalışan bayanlarla bir araya geldi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Tin, AK Parti Seçim Beyannamesi’ni anlattı.

denizli-ak-parti-sahin-tin-kadinlara-pozitif-ayrimcilik-geliyor-ic-1

AK Parti iktidarında özellikle kadın ve aileye yönelik çok önemli çalışmaların hayata geçirileceğini belirten Tin, “Kadınlarımızın siyasetten bürokrasiye, kültürel ve sanatsal hayattan sivil toplum faaliyetlerine kadar karar alma mekanizmalarında katılım düzeylerini ve etkinliklerini artıracağız. Kadın iş gücünün büyük oranda istihdam edildiği özellikle tekstil ve diğer sektörlerimizde istihdamlarına yönelik getirdiğimiz teşviklerin devamını sağlayacağız. Çalışan kadınlarımıza doğuma bağlı olarak ilk çocukta 2 ay ikinci çocukta 4 ay ve üçüncü çocukta 6 ay yarı zamanlı, tam ücretli çalışma hakkı ve çocuğun okula başlama yaşına kadar kısmi süreli çalışma hakkı tanıyacağız” dedi.

denizli-ak-parti-sahin-tin-kadinlara-pozitif-ayrimcilik-geliyor-ic

ANNELERE DOĞUM HEDİYESİ
Tüm annelere doğum hediyesi programı kapsamında ilk çocukta 300, ikinci çocukta 400 ve üçüncü çocukta 600 lira ödeme yapılacağını belirten AK Parti Adayı Tin, “Bilindiği üzere AK Parti iktidarımızda asgari ücreti 1300 liraya çıkaracağız. İktidarımızda AK beyannamemizde yer alan tüm vaatler hükümet programına dönüşerek hayata geçecek. 1 Kasım seçimlerinde bize büyük bir destek verecek kadınlarımız tüm bu çalışmaların hayata geçmesini sağlayacak. Tek başına güçlü bir iktidarla ülkemiz büyümeye ve güçlenmeye devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı