REKLAMI GEÇ

Necip Filiz, AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörü oldu

Necip Filiz, AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörü oldu

AK Parti’nin geçtiğimiz dönem Denizli İl Başkanlığını yapan Necip Filiz, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2021 Salı, 13:01

Önceki dönem AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e partinin genel merkez teşkilat başkanlığı tarafından yeni görev verildi. Necip Filiz, AK Parti Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü görevine getirildi. Afyonkarahisar’da çalışmalara başlayan Filiz, geçtiğimiz gün il yönetim kurulu toplantısına katılarak bilgi alışverişinde bulundu.

Tecrübeleriyle bundan sonraki süreçte Afyonkarahisar’a destek vereceğini belirten Filiz, Sinanpaşa İlçesi’ne bağlı Güney Beldesi’nde 6 Haziran’da yapılacak olan belediye seçimleri için ciddi bir çalışmanın yürütüldüğünü ifade etti.

Filiz, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız önce bizi Ege Bölgesi il koordinatörleri arasında dahil etti, ardından Afyonkarahisar ilinden sorumlu yaptı. Afyonkarahisar’da beldeden belediye olan ve 6 Haziran’da Belediye Başkanlığı seçimi yapılacak Güney için ciddi bir çalışma var. Biz de bu çalışmalara katılacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte 5 buçuk yıllık il başkanlığı tecrübemizle Afyon’a destek vereceğiz. Milletvekillerimiz ve kentteki teşkilatımızla Güney’i kazanmak için gerekeni yapacağız. Bu göreve bizleri layık gören Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza teşekkür ederiz. Rabbim birliğimizi daim eylesin. Durmak yok yola devam” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı