REKLAMI GEÇ

Tin: AK Parti’nin tek hedefi ülke ve millet menfaatidir

Tin: AK Parti’nin tek hedefi ülke ve millet menfaatidir

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, AK Parti’nin 13 yıllık iktidar döneminde tek hedefinin ülke ve millet menfaati olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2015 Cuma, 16:19

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, Öz Orman-İş Sendikası Denizli Bölge Başkanlığı’nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantıya Öz Orman İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bayram Ayaz, Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge Başkanı Halil Turan ile sendikanın yöneticileri ve üyeleri katıldı.

1 Kasım seçimlerine çok az bir zaman kaldığını anımsatan Tin, “13 yıllık iktidar dönemimizde tek hedefimiz ülke ve millet menfaati olmuştur. AK Parti hükümetleri tamamen halkın menfaatlerini göz önünde bulundurarak çalışmıştır. Başbakanımız ülkesi için, millet için gece gündüz demeden hizmet etmiştir. Bakanlarımız, milletvekilleri ve belediye başkanlarımız aynı bilinçle ülkemize özveriyle, layıkıyla hizmet etmiştir. Bunun sonucunda da halkımız tekrar tekrar AK Parti’yi görev başına getirerek bunu göstermiştir” dedi.

“Güçlü Türkiye’nin önüne engel olamayacaklar”

AK Parti iktidarında her alandaki yatırımlarla türkiye’nin parlayan bir yıldız haline getirildiğini savunan Tin, “Ülkemizde yıllardır özlemle beklenen, istenilen iktidar bu dönemde görülmüştür. Tabi ki, geçmişimizde merhum Adnan Menderes ve Turgut Özal gibi ülkeye yön veren, çığır açan liderlerimiz oldu. Ancak kim bu ülkenin menfaatleri doğrultusunda çalışırsa bir şekliyle engellemelere maruz bırakılmıştır, kötülenmiştir. Bugünde halkımızın oylarıyla seçilen, ülkesine hizmet için aralıksız çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için kötüleme kampanyası yürütüyorlar. Meclis’ten Cumhurbaşkanı seçilebilecekken çıkıp, ‘Beni seçecekse milletim, halkım seçsin’ diyerek, halkın oyuyla seçilmiş bir büyüğümüz. Halkına hizmet etmeye her türlü sıkıntıya rağmen göğüs gererek devam ediyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı