REKLAMI GEÇ

Tin: Türkiye koalisyonlara hazır değil

Tin: Türkiye koalisyonlara hazır değil

Denizli Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen etkinliğe katılan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, çiftlikte ata binerek hünerlerini sergiledi. Geçmişte Türkiye’nin koalisyonlardan çok sıkıntı çektiğini vurgulayan Tin, ülkenin yeni koalisyonlara hazır olmadığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2015 Pazartesi, 12:13

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, Denizli Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Tin, burada yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirterek, “Ülkemizin geleceği için bu seçim çok önemli. Burada mesele Şahin Tin’in milletvekili olması değil, sadece AK Parti’nin meselesi de değil. Burada hangi parti olursa olsun öncelikle Türkiye’nin birliği, dirliği, huzuru ve istikrarı önemli. İstikrar olmazsa iş de olmaz, burada rahatça da oturamayız, huzur da olmaz. Bunun hepsinin farkındayız. Geçmiş tarihlerimizde bunları yaşadık. Zor bir dönemden geçiyoruz. Komşu ülkelerde savaşlar devam ediyor. İçeride terör noktasında ise, gereken ne varsa yapılıyor. Silahlar betonla gömülünceye kadar da bu devam edecek” dedi.

denizli-ak-parti-sahin-tin-ic

13 YILLIK İKTİDARDA YAPILANLARI ANLATTI
13 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin bir devrim yaşadığını anlatan Tin, şöyle konuştu: “Ekonomi, sağlık ve diğer tüm alanlarda ülkemiz iyi bir dönem geçirdi. Halkımızın teveccühü ile 3 dönem AK Parti tek başına iktidar oldu. Tabi ki, 3 dönem iktidar olmamızdaki en önemli sebep AK Parti olarak halkımıza verdiğimiz tüm sözleri tutarak yerine getirmemiz oldu. Bugün seçim, hepimiz için, ülkemiz için çok önemli. 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyon görüşmelerinden de bir netice çıkmadı. Türkiye koalisyonlara hazır değil. Çünkü geçmiş dönemlere baktığımızda halkımız koalisyonlardan hep sıkıntı yaşamıştır. Bu nedenle tek başına bir AK Parti iktidarına ihtiyaç var. 1 Kasım seçimlerinde inşallah AK Parti şahlanacak ve tek başına iktidar olarak ülkede reformlara devam edecek. Verdiği tüm sözleri yerine getirmeyi sürdürecek.”

denizli-ak-parti-sahin-tin-ic-1

AK Parti Seçim Beyannamesi’nde yer alan asgari ücret ve diğer vaatlerle ilgili soruları da yanıtlayan Tin, tek başına iktidar olduklarında çalışanlara asgari ücretin 1300 lira olacağını, çalışan emeklilerin aylıklarından yapılan kesintilerin tamamen ortadan kaldırılacağını, ilk evini alacaklara devlet tarafından yüzde 15 destek verileceğini ifade ette. Tin, emeklilere ise yılda 1200 lira ek ödeme yapılacağını belirtti.

Milletvekili Adayı Tin, etkinlik sonrası çiftlikte ata binerek hünerlerini sergiledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı