REKLAMI GEÇ

Birsen Çelik Kimdir

Başkanımız Birsen ÇELİK, Denizlili babanın ve annenin çocuğu olarak 1958 yılında Denizli’de dünyaya geldi.

Başkanımız ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Denizli’de tamamladı ve üniversite eğitimine ise ‘’ Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde’’ devam etti.

Üniversite eğitimini 1981 yılında bitirdikten hemen sonra Bozkurt ilçemizde Hambat Eczanesini açtı. Alanıyla ilgili 70’e yakın eğitime katılarak mesleki tecrübelerini artırdı. 2 dönem Denizli Eczacı Odası yönetim kurulunda çalıştı.

Belediye Başkanımızın mesleği konusunda aktif çalışmalarının yanı sıra 1981 yılında siyasete atılarak İlçe Örgütünde çalışmaya başladı. Başkanımız ilk yerel seçim tecrübesi olarak 1999 yılında seçilerek 3 dönem ‘’Bozkurt İl Genel Meclis Üyeliği’’ yaptı. Denizli CHP İl Yönetiminde 2 dönem çalışarak, bu yıllar içerisinde ‘’Bozkurt ADD Yöneticiliği, Hambatlılar Derneği Kurucu Üyeliği, ÇYDD Üyeliği’’ gibi pek çok sivil toplum örgütünde yer aldı. Siyasette oldukça ilerleyen başkanımız, 2007 yılında CHP’den milletvekili adayı oldu ve 4. Sırada yer aldı.

Başkanımız Birsen ÇELİK, tecrübeleri ile Bozkurt halkı için çalışarak hizmet vermek istedi ve CHP Bozkurt Belediye Başkanı adaylığını koydu. 30 Mart 2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Bozkurt Belediye Başkanı seçildi.

Belediye Başkanımız Birsen ÇELİK, Evli ve 2 çocuk annesidir.

Yorumlar kapalı.