REKLAMI GEÇ

Bülent Gökçe kimdir?

ozgecmis-ic
1980 yılında Denizli’nin Çal ilçesi Hançalar kasabasında doğdum.İlköğrenimimi Hançalar Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’da yaptım. Yeşilköy İbrahim Cengiz Ortaokulu’ndan mezun olduktan sonralise öğrenimimi de Denizli Lisesi’nde tamamladım. Yükseköğrenim için de halen Anadolu Üniversitesi’nin 4 yıllık sosyoloji bölümünde okumaktayım.

2000-2001 yıllarında Bilecik, Söğüt ve Adana Jandarma Bölge Komutanlığı’nda askerliğimi sivil araçla koruma olarak yaptım. Askerden geldikten sonra CHP’ye üye oldum. 2002 yılından itibaren aktif olarak partimde çalışmaya başladım.

TEKEL ürünlerinin Denizli–Aydın–Uşak bölgesinde toptan pazarlamasının yanı sıra, otomotiv sektöründe faaliyetlerimiz oldu, Kardeşim Zafer Gökce ile restaurant işletmeciliği yaptık, İstanbul’da bakır hammadde işleme metal fabrikasını kurduk.

Önce parti anlayışı ile hep siyaset yaptım. Görev yaptığım sürece her zaman partimin çıkarları ön planda olmuştur.

2008–2009 ve 2012–2013 yıllarında il yönetiminde görev aldım. Görev aldığım süreçte daha çok partimizin örgütlenmesi için çalışmalar yaptım.

16 Haziran 2012’ de Hanife Gökce ile evlendim.

7 Haziran 2015 seçimleri için CHP'den milletvekili aday adayı oldum. Çünkü, Cumhuriyetimizin bütün değerlerinin yıpratılıp yok edilmeye, özellikle “2023 vizyonu” ve“büyük Türkiye” yalanı ile milletimizin aldatıldığı bu dönemde CHP’nin iktidara gelmesi çabalarına katkıda bulunmak istedim. Özellikle kadın kollarımızın daha aktif çalışabilmesi için mücadele verdim. ADD Sarayköy Şubesi’ne üyeyim. Aynı zamanda Denizli Hayvan Dostları Derneği’nin kurucu ve yönetim kurulu üyesiyim. Özellikle sokak hayvanları için aktif çalışmalar yapıyorum. Kendisine bakamayacak muhtaç durumdaki hayvanlara sahip çıkıyorum.

Yorumlar kapalı.

Bülent Gökçe kimdir?

HEDEFLERİM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:

Topraklık mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı No : 54 Pamukkale Denizli

Telefon:

0 555 556 89 89

Web: http://www.bulentgokce.com

re_facebookre_twitterre_instegram