REKLAMI GEÇ

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

neden-aday-adayi-oldum-ic

Ülkemizin çok önemli problemleri var. Siyasi iktidar 13 seneden beri Cumhuriyetin kazanımlarını yok etmeye, Atatürk ilke ve devrimlerini ortadan kaldırmaya çalışıyor.

İşsizlik had safhada. Yoksulluk ve yolsuzluk giderek artmaya devam ediyor. Siyasi ve sosyal çalkantılar her gün artıyor. İçte ve dışta barış bozulmuş durumda. Güneydoğu illerimizde devlet yok. O bölgeyi PKK’ya terk etmiş.

Ekonomik değerler giderek bozuluyor. Devlet borçlu, vatandaş borçlu.Siyasi iktidar her türlü ayırımcılığa çanak tutuyor. Kendisine oy vermeyenleri azarlıyor ve ötekileştiriyor.İşçisinden çiftçisine, esnafından sanayicisine, üreticisinden ihracatçısına kadar herkes zor durumda.

Ülkemin yeniden normale dönmesi, huzurun ve barışın gelmesi, gelir dağılımı adaletsizliğinin giderilmesi için, halkımın mecliste gözü kulağı ve sesi olmak için aday oldum.

Anayasamızda yazılı kuvvetler ayrığı prensibine sahip çıkılması, özellikle yargının bağımsız ve tarafsız olması için çalışmak üzere aday adayı oldum.

Partimde 5 sene İl Başkanlığı görevini yaptım, altı sene yönetim kadrosunda çalıştım. Hayatın her alanından bilgim, birikimim ve tecrübem var. Onu Ülkem yararına değerlendirmek, demokrasimizin kökleşmesini sağlamak, laik Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizi Atamızın gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine getirmek için aday adayı oldum.

Yorumlar kapalı.

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram