REKLAMI GEÇ

CHP’Lİ ADAY ADAYI HER KAPIYI ÇALIYOR

CHP’Lİ ADAY ADAYI HER KAPIYI ÇALIYOR

CHP’nin en genç milletvekili aday adayı olan Bülent Gökçe; “Bu seçim Cumhuriyet için tamam mı devam mı seçimi olacaktır. Bir genç olarak Atatürk’ün işaret ettiği yolda, Cumhuriyetime sahip çıkmak için aday oldum” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2015 Perşembe, 13:30

Cumhuriyet Halk Partisi’nin en genç milletvekili aday adayı Bülent Gökçe’nin iktidara yürüyüş niteliğindeki çalışmaları hız kesmiyor. 35 yaşındaki genç siyasetçi hem kent merkezinde hem de ilçelerde önemli çalışmaların altına imza atarken vatandaşların da desteğini arkasına alıyor. 

Ziyaretlerini partililerle sınırlamayan Gökçe, “Ön seçimde kimse ile yarışmıyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olma mücadelesini veriyorum. Gittiğim her yerde partililerimle olduğu kadar vatandaşlarla da görüşüyor, onların dertlerini ve taleplerini dinliyor, projelerimizi aktarıyorum” dedi.

ic-7BU SEÇİM FARKLI OLACAK
Türkiye’nin büyük bir değişimin eşiğinde olduğunu söyleyen CHP milletvekili aday adayı Bülent Gökçe, “Bu seçim diğerlerinden farklı olacak. Cumhuriyet için tamam mı devam mı niteliği taşıyor. İktidar, cumhuriyetin sonunu getirmeyi planlıyor. Bu nedenle, Atatürk’ün gençliğe hitabesinde seslendiği genç neslin bir parçası olarak aday adayı oldum. Önemli olan ön seçimde adayların birbirine karşı verdikleri yarış değil, ülkeyi kurtarmak için partimizin verdiği iktidar yarışıdır. Buna büyük dikkat ve özen gösteriyor saha çalışmalarımda sıklıkla vatandaşlarla görüşüyor, onlara durumun vahametini anlatıyorum” diye konuştu.

ic-5BULDAN’DA NİKAH ŞAHİDİ, TAVAS’TA ESNAF DOSTU
Kentin dört bir köşesine ulaşan Bülent Gökçe, Buldan ziyareti sırasında evlenen genç çiftin nikah şahitliğini yaptı, mutluluk diledi. İlçe örgütünü de ziyaret eden Gökçe daha sonra sokağa çıkarak vatandaşlarla görüştü. Pazar yerinde hem esnafın hem de vatandaşların durumunu değerlendirdi. Tavas ziyaretinde ise ilçe örgütünün yanı sıra özellikle esnafla görüşen Gökçe, dert dinledi. CHP milletvekili aday adayı Bülent Gökçe Bozkurt, Çardak, Honaz, Kale ve Serinhisar ziyaretlerinde de partililerin yanı sıra vatandaşlarla görüştü.

ic-4UMUT KENT SAKİNLERİYLE BİR ARADA
Kent merkezinde pek çok toplantı yapan Gökçe son olarak Umutkent’lerde vatandaşların sorunlarını dinledi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara yürüyüşünü anlatan Gökçe, “Halkını değil kendini düşünen, vatandaşların değil yandaşların hakkını gözeten iktidar anlayışı çökmüştür. Vatandaş gerçekleri görüyor. Değişim Cumhuriyet Halk Partisi ile mümkün olacak” dedi.

ic-3GARİBAN DOSTU GÖKÇE
Çevresinde yardımseverliği nedeniyle ‘gariban dostu’ olarak anılan CHP’li Gökçe özellikle işsizlik sıkıntısı yaşayan vatandaşlara da seslendi. Eşi Hanife Gökçe ile birlikte kenti karış karış dolaşan Gökçe projeleri arasında işsizleri yakından ilgilendiren konular olduğunu söyleyerek, “Benim siyaset anlayışımın merkezi insandır. Biz önce insan diyoruz. Kimseye muhtaç olmayan, kendi rızkını kazanabilen, onuru ve gururu kırılmadan çalışabilen bir Türkiye düşlüyoruz. CHP iktidarı ile herkesin yüzü gülecek. Biz Türkiye’nin çözüm partisiyiz. Artık uyanan bir Türkiye var. Karanlığın içindeki ışığı herkes görüyor” dedi.

ic-2HAYVANSEVERLERDEN TAM DESTEK
Hayvan sevgisi ile de yakından bilinen Bülent Gökçe’ye Hayvan Hakları Federasyonu da tam destek kararını açıkladı. Yapılan açıklamada, “Bu güne kadar hayvan hakları savunucularına büyük destek veren, sahada çalışan, eylem ve etkinliklerde yer alan, evinde hasta, engelli can dostlarına bakan Sayın Gökçe’nin arkasındayız” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Bülent Gökçe kimdir?

HEDEFLERİM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:

Topraklık mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı No : 54 Pamukkale Denizli

Telefon:

0 555 556 89 89

Web: http://www.bulentgokce.com

re_facebookre_twitterre_instegram