REKLAMI GEÇ

Kentin her köşesinde

Kentin her köşesinde

Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili aday adayı Bülent Gökçe ilçe çalışmalarını sürdürüyor. Her mahalle ve köye ulaşmaya çalışan Gökçe, “Halkımızın hak ettiği yaşam biçimi CHP iktidarı ile mümkün olacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mart 2015 Perşembe, 11:57

Cumhuriyet Halk Partisi 29 Mart’ta tüm ilçelerde sandık kurarak ön seçim gerçekleştirecek. Partinin renkli aday adaylarından biri de gençliği ve dinamikliği ile dikkat çeken Bülent Gökçe. Ön seçim startını veren Gökçe, Denizli’nin her mahallesine ve her köyüne ulaşmakta kararlı. 

ic-2Kent merkezindeki kısa süreli çalışmalarının ardından ilk durak olarak Çameli’ni seçen CHP milletvekili aday adayı Bülent Gökçe burada hem partililer ile hem de vatandaşlarla bir araya geldi.
CHP iktidarında halkın hak ettiği yaşam kalitesinin yükseleceğini söyleyen Gökçe, “Şimdiki koşullardan memnuniyetsiz milyonlarca insanımız, CHP iktidarında çok daha iyi yaşam koşullarına sahip olacak. Biz bunun sözünü veriyoruz. İnsanlarımız huzur ve barış ortamı içinde rahat yaşayabilecek. Geleceğini daha parlak, daha aydın görebilecek” dedi.

Çameli’de köy ve mahalle ziyaretlerinde bulunan Gökçe ilçede özellikle partililer tarafından coşku ile karşılandı.

Çameli ziyaretinden sonramemleketi Çal’da vatandaşlarla buluşan Bülent Gökçe burada da coşkulu kalabalıklara hitap etti. Hemşerilerinin gururu olan Gökçe, “Uzun yıllardır CHP çatısı altında hizmet etmeye çalıştım. Artık ülkemizin geldiği nokta belli. Kritik süreçten geçiyoruz. İktidar olma zamanımız geldi. Buradan söz veriyorum, milletvekili olsam da olmasam da mücadelemi sürdüreceğim. Partim için çalışıyorum. Kişisel beklenti içinde değilim. Hiçbir adayı rakibim olarak görmüyorum. Onlar bu onurlu mücadelede birlikte yürüdüğümüz dava arkadaşlarımız. Yarınları birlikte kuracağız” diye konuştu.

ic-1Çal’da hem partililer hem de vatandaşlar ile bir araya gelen Bülent Gökçe projelerini sıraladı, mücadelesini ‘Halkın iktidar yürüyüşü’ olarak nitelendirdi.
Baklan, İsabey, Acıpayam, Buldan ve Güney’e de birer ziyaret gerçekleştiren CHP milletvekili aday adayı Bülent Gökçü dünü ise Tavas’ta geçirdi. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Gökçe hem halkın sıkıntılarını dinledi hem de düşünceleri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Gökçe’ye Tavas’ta da ilgi büyük oldu. Partililer ile bir araya da gelen Gökçe ön seçimde hiçbir adayın kendisi için rakip olmadığını tekrarladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Bülent Gökçe kimdir?

HEDEFLERİM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:

Topraklık mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı No : 54 Pamukkale Denizli

Telefon:

0 555 556 89 89

Web: http://www.bulentgokce.com

re_facebookre_twitterre_instegram