REKLAMI GEÇ

Arslan: Güzel bir listeyle CHP birinci parti olacak

Arslan: Güzel bir listeyle CHP birinci parti olacak

CHP Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, güzel bir listeyle CHP’nin Denizli’de birinci parti olacağını ve dört milletvekili çıkaracağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 15:29

CHP Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, il başkanı ve il yönetim kurulu üyeleri, il kadın kolları, il gençlik kolları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, eski il başkanları ve partili belediye başkanlarına Baro Sosyal Tesisi’nde yemek verdi.

ic-1Yemekte davetlilere seslenen Arslan, “Beni Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığım dönemi sizlerin destekleri ve yoğun çalışmamız ile partimizin yüzde 31’de olan oyunu yüzde 40’a çıkararak ciddi bir oy yükselişi yakaladık. Ben Büyükşehir seçimlerinden sonra seçim büro mu kapatmadım, durmadan çalışmalarıma devam ettim. Gezmediğim ilçe, gitmediğim mahalle ve köy kalmadı. Ulaşabildiğim herkesin elini sıktım. Şimdi sizlerden yeniden destek bekliyorum. Partimizin yüzde 40’da olan oyunu korumak için aday adayları arasında karar verirken beni de mutlaka tercih edin” dedi.

ic-2Verdiği emeklerin unutulmamasını beklediğinin altını çizen Arslan, “Siz partili dostlarıma güveniyorum. Şunu unutmamanız gerekmekte, güzel bir listeyle CHP Denizli’de birinci parti olacaktır. Yüzde 40’a çıkarmış olduğumuz oyumuzu korursak ve muhafaza edebilirsek, üzerine de yapacağımız çalışmalarla Denizli’den Ankara’ya 4 milletvekili göndermemiz kaçınılmazdır. CHP’nin Türkiye’de iktidar olması kaçınılmazdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram