REKLAMI GEÇ

ARSLAN SARAYKÖY’Ü SALLADI

ARSLAN SARAYKÖY’Ü SALLADI

CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, Sarayköy’de partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Arslan gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2015 Salı, 17:57

Sarayköy ilçesinde mahalleleri dolaşarak vatandaşla sohbet eden CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan’ın önünü kesen 71 yaşındaki bir vatandaş, emekli maaşlarının yetersizliğinden yakındı.

ic-2Arslan ise CHP’nin iktidarında emeklilerin rahat bir nefes alacağını, 13 senedir siyasi iktidarın bir kenara atıp unuttuğu emeklilerin yılda 2 defa olan dini bayramlarda bir maaş ikramiye alarak destekleneceğinin sözünü verdi.

ic-1Daha sonra Sarayköy CHP ilçe binasında partililerle ve kadın kollarıyla bir araya gelen Kazım Arslan burada da partililere seslenerek, “İyi bir sıralamayla Denizli halkının karşısına çıkarsak, söz veriyorum CHP Denizli’de birinci parti çıkacaktır ve en az 4 milletvekilini Ankara’ya gönderecektir. 30 Mart Belediye seçimlerinden sonra çalışmalarımızı durmadan hızla devam ettik. Seçim büromuz her zaman açıktı. 30 Mart seçimlerinden sonra 2 önemli tespitte bulundum. Bu tespitlerimden bir tanesi seçimi sandıkta kaybetmiş olmamızdır, oy hırsızlıkları ve hilelerle sandıklarımıza sahip çıkamadığımız için büyükşehirle birlikte 4 ilçeyi daha kaybettik. Bizler bu sonucun ardından hukuki mücadelemize de devam ediyoruz. Anayasa Mahkemesi’ne başvurduk. Buradan da bir sonuç alamazsak, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne kadar gideceğim. Mutlaka bir sonuç alacağım” dedi.

ic-Ön seçim kararını erkenden veren parti yönetimine de teşekkür eden Arslan, “Bu heyecanı bizim yaşamamız ve siz partililerle bir araya gelmek için yeterli vaktimiz oldu. Bugün de Sarayköy ilçemizin güzel havasını soluma imkanını bulduk. Değerli partililerimizle bir araya gelme fırsatımız oldu. Yaklaşık 40 yıldır siyasetin içerisindeyim. Her türlü görevi parti içerisinde yaptım. Şimdi ön seçim için ise sizden bir istirhamım var. Yaklaşık 40 yıldır sizin için mücadele vermiş partinin her platformunda görev almış, partimizin oylarını %31’den %40’a çıkaran bu kardeşinizi oyunuzu kullanırken unutmayın, tercih edin ve destekleyin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram