REKLAMI GEÇ

CHP’li Arslan: Çiftçiye mazot 2 lira olacak

CHP’li Arslan: Çiftçiye mazot 2 lira olacak

CHP Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, ön seçim çalışmalarını sürdürürken, gerçekleştirdiği ziyaretlerde de iktidara geldiklerinde yapacaklarıyla ilgili mesajlar veriyor. Arslan, CHP iktidarında çiftçiye mazotun 2 liradan verileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 15:39

CHP Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, ilçe ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Arslan’ın duraklarından birisi de Çivril oldu. CHP İlçe yöneticileri ve partililerle bir araya gelen Kazım Arslan, Gürpınar Mahallesi’nde ise üreticilerle buluştu.

denizli-chp-kazim-arslan-ciftçiye-mazot-2-lira-ic

Üreticilerin istek ve şikayetlerini dinleyen Arslan, CHP’nin kalkınmanın özellikle köyden başlaması gereken ve ana üretimin katma değerli topraktan elde edilen ürünlerle olacağına inanan bir siyasi anlayışa sahip bulunduğunu söyledi.

ZİRAİ EKİPLER OTURMAYACAK, GEZECEK
Çiftçiye, köylüye, hayvancılık yapanlara kazandırmanın devletin görevi olduğunu anlatan Arslan, “Ben, hayatın en zor alanının üretim, üretim alanının en zor olanın da çiftçilik olduğunu biliyorum. Tohumu toprağa atıp, Allah’a tevekkül ediyorsunuz. Yağış az oluyor olmuyor, kuraklık oluyor, faresi oluyor, böceği oluyor, doğanın şartları bazen sizin ürününüzün üzerinde çok büyük etki yaratıyor. Bunun için devlet buna özen göstermek zorundadır. Öyle ziraat müdürlükleri odalarda oturmayacak. Sabah çıkacak bir ekip köyleri dolaşacak, tahliller yapacak, bilinçlendirecek, gerekirse örnek ürünler ekecek” dedi.

denizli-chp-kazim-arslan-ciftçiye-mazot-2-lira-ic-1

ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLECEK
Maliyetler artarken ürün fiyatının aynı kaldığını kaydeden CHP Milletvekili Aday Adayı Kazım Arslan, “Mazot çiftçiye 2 lira olacak. Nasıl mı? Devlet mazottan aldığı vergiden vazgeçecek. Bunun için bir kaynağa da ihtiyaç yok. Sadece ben devlet olarak vergisini almaktan vazgeçiyorum. Deniz ulaşımındaki bütün ulaşım araçlarından vergiler alınmıyor. Gemilerden ve gemiciklerden, uçakların benzinlerinden alınmıyor, ihracatı yapılan akaryakıtlardan alınmıyor. Maliyetleri etkileyen gübre var, ilaç var, tohum var. Bunlar üzerindeki vergileri de mutlaka aşağıya çekeceğiz. Sizi borçtan kurtarıp, yüzünüzü güldüreceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

KAZIM ARSLAN KİMDİR?

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM

MİSYONUM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi Belediye arkası 835. Sokak  Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 258 265 76 06
Faks: 0 258 265 76 07
Cep: 0 532 217 38 48

re_facebookre_twitterre_instegram