REKLAMI GEÇ

Yurtseven: Halk 7 Haziran’da hesap soracak

Yurtseven: Halk 7 Haziran’da hesap soracak

CHP’nin Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, sadece Denizli’nin değil tüm Türkiye’nin umudu olacağını belirterek, “İnanıyorum ki; 7 Haziran, ezilen halkın sandıkta hesap sorduğu ve halk iktidarına koştuğu gün olarak tarihe geçecektir’’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2015 Pazartesi, 16:55

ic-3Pamukkale -Pınarkent, Merkez İlbadı, Buldan ilçesi ile Tavas’ın Kızılcabölük, Çiftlik ve Karahisar mahallelerini ziyaret eden Yurtseven CHP’nin yeni yüzü sloganıyla milletin sözcüsü aday olduğunu vurguladı. Hayatından memnun olmayan herkesin siyasi görüşü ne olursa olsun genel seçim seferberliğine katkı sağlaması gerektiğini anlatan CHP milletvekili aday adayı, ’’Tüm yaşadıklarımızı akıl ve vicdan terazisinde tartmamız kaçınılmaz hale gelmiştir. Çünkü bu seçimler halkımızın siyasi kurtuluş savaşından farksız bir özellik kazanmıştır’’ diye konuştu.

ic-7CHP Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, toplum üzerinde yaratılan büyük siyasi fobi olduğunu dile getirerek devamla şunları söyledi: “Hiç kimse korkmasın. Her karanlık kendi aydınlığını yaratır. Bu yüzden korku ikliminin esiri olmayın. Sevgi ve kardeşlik iklimine koşun. Aynı hedefe koşanlar er ya da geç başarı ve mutluluk zirvesinde mutlaka gönüllerini buluşturacaklardır. Ülkesini seven, çocuklarının geleceğini düşünen her bir kişi halk ormanında boy veren fidan gibidir. Binler değil milyonlardır. Cüzdanların fanları değil, sevgilerin canlarıdır. Cumhuriyet damarlarında dolaşan asil kanlardır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram