REKLAMI GEÇ

Önce Anıtkabir’e sonra genel merkeze

Önce Anıtkabir’e sonra genel merkeze

CHP Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, genel merkeze aday adaylığı başvurusunda bulundu. Yurtseven genel merkeze başvuruya gitmeden önce Anıtkabir’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2015 Çarşamba, 15:39

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçimde milletvekili adaylığı için yarışacak isimler genel merekez başvurularını sürdürüyor. Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, çalışmalara başlayan Ömer Yurtseven CHP Genel Merkezi’ne aday adaylığı başvurusu yaptı.

icYurtseven Genel Merkez’deki işlemler öncesinde Anıtkabir’i ziyaret ederek saygı duruşunda bulundu. Yurtseven, “Ankara’ya gelince önce Anıtkabir’i ziyaret ederek Atamızın mozelesi önünde saygı duruşunda bulundum.Milletvekili seçilmem halinde Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlılık yemini ettim. Ardından ikinci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün anıt mezarına giderek bize emanet bıraktıkları Cumhuriyet için minnet ve şükran duygularımı ifade ettim. Benim için anlam yüklü Anıtkabir ziyaretinden sonra CHP Genel Merkezine giderek Denizli’den Milletvekili aday adaylığı başvurumu gerçeklestirdim. Basvuru kabul belgesini ise Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan ile Cumhuriyet Gazetesi’nden mesai arkadaşım İzmir Milletvekili Mustafa Balbay’dan teslim aldım. Ufkumuz açık, yolumuz aydınlık olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram