REKLAMI GEÇ

YURTSEVEN ADAY ADAYI

YURTSEVEN ADAY ADAYI

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven görevini bıraktı, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2014 Cumartesi, 14:21

Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili aday adaylarının sayısı 30’a yaklaştı. Merkezefendi İlça Başkanı Ömer Yurtseven de görevinden istifa etti ve aday adayı olduğunu duyurdu. 

Parti binasında adaylık açıklamasını gerçekleştiren Yurtseven 5 yıllık görev süresini özetledi, “Alnım açık. Görevimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum” dedi.

Beş yıllık görevi boyunca Denizli halkının sesi olmak için mücadele verdiğini anlatan Yurtseven; “Bir genel bir yerel seçim ve 2 referandum geçirdim. Örgüt olarak başarılı çalışmalar yaptık. Sonuçta Denizli merkezinde hareketli dinamikli bir örgüt yapısını yepyeni bir sinerji ile ortaya çıkardık. Demokratik katılımı ele alan sivil toplum kuruluşlarıyla demokrasi anlayışımızın ilişkilerimi ve diyaloglarımızı en üst düzeye taşıdık. Şimdi gönül ve vicdan rahatlığı içinde görevimi bırakıyorum. Evet, bu bir ayrılık değil. Bir veda değil bu sosyal demokratların işaret fişeği gibi ileri fırlamasıdır” diye konuştu.

Yeni bir başlangıç için yola çıktığını kaydeden Yurtseven, “Denizli’de haksız ve hukuksuz her türlü uygulamanın karşısında durduk. Bazı yanlış uygulamaları belgeleriyle kamuoyuna duyurduk. Halkın yaşadığı sorunları her platformda dile getirdik ancak çözüm önerilerimizi de sunduk. Kısaca Denizli halkının gözü, kulağı ve sesi olduk” diye konuştu. 

ÇAVUŞOĞLU: MÜCADELE DEVAM EDECEKTİR
Yurtseven’in istifasına İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’ndan destek geldi. Çavuşoğlu, “Çıktığı bu yolda ömrünün sonuna kadar gerek yolsuzluklarla gerekse rüşvetle mücadele ederek hayatını sürdüreceği inancımız tam olduğunu yenilemek istiyorum. Bu süreçler içerisinde zorluklar karşısında yılmadan mücadele ettiğimiz, yeri geldi sabahlara kadar gezi olaylarında beraber mücadele ettiğim, yeri geldi partimizde yaşanan sıkıntılarda asılan afişleri sabaha kadar beklediğimiz Ömer Yurtseven’in almış olduğu bu kadar kendisine, ailesine ve CHP’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

icKonuşmaların ardında CHP Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcısı Sedat Demirci, Ömer Yurtseven’e plaket verdi.

Yorumlar

Mehmet SULAYICI   -  Bağlantı 21 Aralık 2014, 11:52

Atatürk’ün kurduğu İş Bankası`nda yüzde 28 hissesi olan Cumhuriyet Halk Partisi, bu parayı; (muhalefet partisi olmasına rağmen yine de) halkın ihtiyaçları olan çeşme, hastane, yol, baraj vesaire yaptırarak harcasaydı şimdi tek başına iktidarda olurdu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram