REKLAMI GEÇ

Yurtseven: Halk 7 Haziran’da demokrasiye koşacak

Yurtseven: Halk 7 Haziran’da demokrasiye koşacak

CHP Denizli Milletvekili aday adayı Ömer Yurtseven, Türkiye’nin 7 Haziran seçimleriyle büyük bir kabustan uyanacağını ve halkın yaşadıklarına “yeter artık” demesiyle CHP iktidarında demokrasiye koşup huzur ve mutluluğun yelken açacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2015 Cuma, 09:00

İlçe gezilerini sürdüren Yurtseven’in durağı bu kez Honaz ve Tavas oldu. Yurtseven, ziyaretlerinde 29 Mart’ta yapılacak ön seçim için kendisine, 7 Haziran seçimleri için de partisine oy istedi.

ic-1Honaz’da Menteş, Kızılyer, Dereçiftlik, Aşağıdağdere, Kaklık, Kocabaş ve Yokuşbaşı mahallelerini ziyaret eden CHP Milletvekili aday adayı, toplumun üzerindeki umutsuzluk bulutlarının dağılmaya başladığını ifade etti. Ömer Yurtseven, Türk halkının mutsuz ve gelecekten umutsuz olduğunu ifade ederek, “Kaldırınız başınızı. Eğer başınız kalkarsa ayaklarınız sizi istediğiniz yere götürür. Ya ümitsizsiniz ya da ümit sizsiniz” dedi.

ic-2Akşam programını partililerden gelen yoğun istek üzerine Tavas’a ayıran Yurtseven, burada Altınova, Sofular, Çalıköy, Ebecik ve Avdan’da partililer ve vatandaşlarla buluştu. Türkiye’de yaşanan tüm sorunların halkın iradesiyle çözülebileceğini dile getiren Yurtseven,şunları söyledi:

“Türkiye, 21.yüzyılda 19.yüzyıl karanlığını yaşıyor. Cumhuriyetin nimetlerinden yararlananlar hem Cumhuriyete hem de halka ihanet ediyor. Gaflet ve delalet içinde olanlara okkalı bir tokat atmak en büyük vatandaşlık görevine dönüşmüştür. Türk toplumunun kaderinde çaresizlik yoktur, boyun eğmek ise hiç yoktur. Önce kaderimize, sonra gelecek nesillere sahip çıkacağız. Bunu da 7 Haziran seçimlerinde sandıkta gerçekleştireceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

ÖMER YURTSEVEN KİMDİR?

MİSYONUM… VİZYONUM… MESAJIM…

HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres: Altıntop Mahallesi 837 Sokak Kızılhisar Apt. No: 14/1 Merkezefendi / Denizli
Telefon: 0 533 571 40 69

re_facebookre_twitterre_instegram