REKLAMI GEÇ

Şevkan işçi çıkarma iddialarını yalanladı

Şevkan işçi çıkarma iddialarını yalanladı

Acıpayam İlçesi Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, son günlerde ilçede dedikodu şeklinde konuşulan “İşçiler işten çıkarılacak” iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Şevkan bunların sadece uydurma söylenti olduğunu belirterek, belediyede çalışan hiçbir işçinin işine son verilmeyeceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2012 Çarşamba, 13:14

Başkan Şevkan, yaptığı açıklamada, belediyede çalışan “işçilerin işten çıkarılacağı” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Her zaman işçinin yanında olduklarını belirten Şevkan, şunları söyledi: “Bütçemizde bir dengesizlik olduğu kesindir. Ciddi anlamda sıkıntı çektiğimiz de bir gerçektir. Ancak bilinmelidir ki hangi şartta olursa olsun çareler aranmaktadır. Bu işçi arkadaşlarımızın çalışmalarını çok iyi biliyorum. Hepsi Çalışkan ve özverili kardeşlerimizdir. İşçi hak ve emeğine saygılı biri olarak hiçbir zaman bu kardeşlerimizin işten uzaklaştırılmaları düşünülmemiştir. Gerekirse her şeyimizi paylaşacağız ve bu sıkıntılı günleri hep birlikte atlatacağız. Bizim kültürümüzde paylaşmak vardır. O nedenle hiç kimse ve hiçbir işçi kardeşim endişe duymasın, belediyede çalışan hiçbir işçinin işine son verilmeyecek.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı