REKLAMI GEÇ

Akgül’den Acıpayam’a inceleme

Akgül’den Acıpayam’a inceleme

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Akgül Acıpayam’da incelemelerde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2012 Pazartesi, 13:47

Akgül, müdür yardımcısı Reşat Erdoğan ile birlikte Acıpayam Milli Eğitim Müdürü Hilmi Coşkun’u makamında ziyaret ederek, ilçenin okullaşma durumu, Ana-Kız Okuldayız kampanyası, öğretmen durumu, inşaatı devam eden okullar ve ilçenin eğitim alanındaki ihtiyaçları konusunda brifing aldı.

İlçedeki okul müdürleriyle de bir toplantı yapan Akgül, okulların durumları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Akgül ve beraberindekiler, Acıpayam Kız Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi ve anaokulu inşaatında da incelemelerde bulundu. Okulların ihtiyaçları ve araç gereç eksikliklerinin tamamlanması için talimat veren Akgül, “Bu güzel ilçemizde eğitim öğretimin aksamadan devam etmesi için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz. Eksikliklerin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız. İhtiyaçlarınız olduğunda bizi arayın. Eğitimde başarı seviyesini hep birlikte yükselteceğiz” dedi.

İlçenin okullaşma konusunda oldukça iyi durumda olduğuna dikkati çeken Akgül, “Eğitim öğretimde de iyi durumda. Okullarımız da tertipli, temiz ve düzenli. Gördüğüm kadarıyla bina eksikliği önemli bir sorun. Bunları en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.
Akgül, Acıpayam ilçesinin ardından Serinhisar ve Çameli ilçelerini de ziyaret ederek ilçe milli eğitim ve okul müdürleriyle bir araya geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı