REKLAMI GEÇ

“Süreçten AKP tabanı da kaygılı”

“Süreçten AKP tabanı da kaygılı”

CHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Orpak, ‘çözüm süreci’nde yapılan girişimlerin Türk Milleti’nin kafasında ciddi soru işaretleri bıraktığını ileri sürerek, “Yaşananlardan AKP tabanı da kaygılı. Barışa karşı değiliz. Ama gizli pazarlıkların olup olmadığı konusunda her kesimin endişeleri var” dedi

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2013 Perşembe, 17:37

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Mehmet Ali Orpak, 14 Nisan’da yapılacak CHP İl Kongresi’nde aday olup olmama konusunda henüz kesin kararını vermediğini, şu ana kadar da hiç kimsenin adaylığını resmen açıklamadığını söyledi.

Bir yandan il kongresine hazırlandıklarını, bir yandan da seçim çalışmalarını yürüttüklerini belirten Orpak, “Denizli merkez ve ilçelerde partimiz anket yapacak. Ayrıca temayül yoklaması da yapılacak. Anket ve temayül yoklamalarının ardından belediye başkan adaylarımız belirlenecek. 2013 yılı bizim için çok yoğun geçecek” dedi.

Mehmet Ali Orpak, ‘çözüm süreci’nde yapılan girişimlerin Türk Milleti’nin kafasında ciddi soru işaretleri bıraktığını ileri sürerek, “Yaşanan süreçten AKP tabanı da kaygılı. Barışa karşı değiliz. Ama gizli pazarlıkların olup olmadığı konusunda her kesimin endişeleri var. Binlerce insan ölmüş, milyarlarca lira para harcanmış. Elbette barışı hepimiz arzuluyoruz. Ancak, İmralı, hükümet ve BDP arasında yapılan görüşmeler hakkında toplum bilgilendirilmiyor. Gittiğimiz her yerde insanlar bize bu görüşmeleri soruyor. Türk milleti yapılacak açıklamalar ve uygulamalarla tatmin edilmelidir” diye konuştu.

Yorumlar

Necati   -  Bağlantı 22 Mart 2013, 11:47

Sayın Başkanım, İl Başkanlığınız hayırlı olsun, evet kaygılar var değil hemde çokkk, ama sayın Kılıçdaroğlu neden susuyor, neden milletvekillerine konuşmayın diyor?…

ziya   -  Bağlantı 22 Mart 2013, 11:21

herkes kendi tabanına baksın 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı