REKLAMI GEÇ

Köylüler endişeli

Köylüler endişeli

Köyleri, Zorlu Enerji Grubu’nun Dalaman Çayı üzerine yapacağı baraj ve baraj havzasında kalacak olan köylüler endişeli. Kimsenin mağdur edilmeyeceğini söyleyen Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, köylülerin sorularını yanıtladı.

/ DENİZLİHABER / 18 Nisan 2013 Perşembe, 10:44

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Acıpayam’a bağlı Suçatı köyünü ziyaret etti. Burada düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katılan Dalbudak, köyülerle biraraya geldi.

Suçatı Köyünde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ın yanısıra ,İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Ak Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Denizli Müftülüğü Hac ve Ümre Müdürü Ramazan Çemen,Acıpayam Din Görevlileri Derneği Başkanı Muhammet İris ve çevre köylerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

Zorlu Enerji Grubu tarafından yapılacak olan baraj ve baraj havzasında kalacak olan Suçatı, Yolçatı, Sandalcık, Karaismailler ile Çameli ilçesine bağlı Sarıkavak köylerinde ki yerleşim yerleri konusundaki soruları yanıtlayan Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak hiç kimsenin mağdur edilmeyeceğini, yerleri istimlak edilen herkesin istimlak bedellerini alacağını belirtti .

Dalbudak yeni yerleşim alanı konusunda da açıklamalarda bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı