REKLAMI GEÇ

Genç motosikletçi yaşam savaşını kaybetti

Genç motosikletçi yaşam savaşını kaybetti

Acıpayam’da Cumartesi günü bir otomobille çarpışan 17 yaşındaki motosikletli Sadık Ahmet Konaç, yoğun bakımdaki yaşam savaşanı kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 11:30

Sadık Ahmet Konaç, henüz o kazadan bir gün önce çok sevdiği motosikletinin fotoğrafını facebook sayfasında paylaşmış, daha önce kırmızı olan motosikletini yeşile boyatarak, “Motosikletimin yeni hali” yorumunu eklemişti.

Yeşile boyadığı o motosiklet, bu paylaşımdan bir gün sonra O’nu ölüme götürdü. Cumartesi günü öğle saatlerinde motosikleti ile Acıpayam girişinde Kenan Ö. (32) yönetimindeki 20 SP 128 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan Konaç, 112 ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Konaç üç gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyordu. Ancak o mücadeleyi kazanamadı. Konaç, tutku ile bağlı olduğu motosikletiyle yaptığı kaza nedeniyle kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi’nde sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

acipayam-motosikletli-oldu-iKonaç’ın ölümü yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. Facebook sayfasında 3 gündür O’nun için dua eden arkadaşları, bu kez ölümünden ötürü duydukları üzüntüyü anlatan paylaşımlarda bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı