REKLAMI GEÇ

Denizli Huzurevi’nde aile eğitimi

Denizli Huzurevi’nde aile eğitimi

Acıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı ‘ Aile Eğitimi’ Kursuna devam eden 45 kursiyer, Denizli Huzur Evi ve Çocuk Esirgeme Kurumunu ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2013 Cuma, 14:05

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi, Aile Eğitimi Kursu açtı. Kursa, 45 kursiyer devam ediyor. Kursiyerler, ailenin önemini anlatmak, evliliklerin daha sağlam temellere oturtulmasını sağlamak için verilen eğitimlere devam eden 45 kursiyer, Denizli Huzur Evi ve Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret etti.

Acıpayam Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü aile eğitimi uzman öğretmeni Nursel Özdemir, bu tür ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirtti.

Özdemir, “Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir. Onların toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Çocuk esirgeme kurumuna ziyaretimizin amacı ise kursiyerlerimize ailenin önemini anlamalarını yerinde görmek, evliliklerin daha sağlam temellere oturtulmasını sağlamaktı. Çocuklarımızın sadece biraz sevgi ve ilgiye ihtiyaçları var. Birer anne ve baba olarak bunları asla ihmal etmemeliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı