REKLAMI GEÇ

PAÜ’lü öğrencilerden bahar konseri

PAÜ’lü öğrencilerden bahar konseri

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı’nın çalgısında kendini kanıtlamış lisans öğrencilerinden oluşan PAÜ Gençlik Oda Orkestrası, Okutman Çağatay Şişman’ın şefliğinde Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde konser verdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2013 Cuma, 15:39

PAÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı lısans öğrencilerinden oluşan PAÜ Gençlik Oda Orkestrası, konser verdi. Hasan Kasapoğlu kültür Merkezi’ndeki konsere kötü hava koşullarına rağmen akademisyenler, öğrenciler ve müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Gençlik Oda Orkestrasının geleneksel hale gelen Bahar Konserlerinden bu seneki konserinde C.W. Gluck, J.S. Bach, E. Grieg, I. Ivanovici, J. Strauss, N. Levent ve E. Tuğcular gibi uluslararası ve ulusal bestecilerin tanınmış eserlerine yer verildi.

23 kişiden oluşan orkestra, zengin – renkli repertuvarı ve derin yorumuyla profesyonel orkestralara taş çıkarttı. Yaklaşık bir saat süren konserin sonunda izleyicilerin büyük beğenisini kazanan ve ayakta alkışlanan orkestra, Türkiye’deki Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Orkestralarının önemli temsilcilerinden biri olma yolunda iyi bir yer edindiğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı