REKLAMI GEÇ

Muay Thai’cilar Türkiye Şampiyonası biletini kaptı

Muay Thai’cilar Türkiye Şampiyonası biletini kaptı

İzmir’de yapılan Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyük Erkekler Muay Thai Bölge Şampiyonasında Denizli’yi 15 sporcu temsil etti. Kilolarında birinci ve ikinci olan 7 Denizlili sporcu, 24 Şubat – 2 Mart tarihlerinde Alanya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına direk katılmaya hak kazandı.

/ DENİZLİHABER / 26 Ocak 2013 Cumartesi, 10:01

İzmir’de yapılan Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyük Erkekler Muay Thai Bölge Şampiyonasında ilimizi 15 sporcu temsil etti. Türkiye Muay Thai Federasyonu Faaliyet programında yer alan ve İzmir ili Kınık ilçesinde 18-20 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyük Erkekler Bölge Şampiyonasına Afyon, Denizli, Uşak, Manisa, Muğla, Kütahya, İzmir ve Aydın illerinden toplam 320 sporcu katıldı. İlimizden 15 sporcunun katıldığı bölge şampiyonasında kilolarında birinci ve ikinci olan 7 sporcumuz, 24 Şubat – 2 Mart 2013 tarihlerinde Alanya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına direk katılmaya hak kazandı.

Denizli Muay Thai antrenörü Fatma Aydın, İzmir’de gerçekleştirilen şampiyonanın gayet güzel geçtiğini, 15 sporcudan 7’sinin ilk ikiye girerek Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak ettiğini ve Alanya’da yapılacak şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanıp derece elde etmek istediklerini söyledi.

DERECEYE GİREN DENİZLİLİ SPORCULAR

Seher Belge 36 kg  Yıldız bayanlar Altın madalya
Ezgi Zeliha Meral 39 kg  Yıldız bayanlar Altın madalya
Türkü Meliha Meral 57 kg  Yıldız bayanlar Altın madalya
M.Ali Ataş 71 kg. Büyük erkekler Altın madalya
Niyazi Ülker 60 kg. Büyük erkekler Gümüş madalya
Anıl Akyıldız 67 kg. Büyük erkekler Gümüş madalya
Dilan Ege 63.5 kg. Genç bayanlar Gümüş madalya

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı