REKLAMI GEÇ

Acıpayam okuyor

Acıpayam okuyor

Acıpayam’da, “49. Kütüphane Haftası” etkinlikleri kapsamında. Kaymakam Uğur Kalkar, eşi Zeliha Kalkar ile vatandaşlar birlikte Tanyeri Parkında kitap okuyarak örnek davranış sergiledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2013 Perşembe, 17:51

 

Acıpayam Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, 49’uncu Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Kitabını Alan Gelsin” kampanyasına, Kaymakam Uğur Kalkar, eşi Zeliha Kalkar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem’de destek verdi. Kitabını alan protokol üyeleri ile eşleri, Tanyeri Parkı’nda bir süre kitap okuyarak vatandaşlara örnek oldu.

Etkinlik çerçevesinde tüm Türkiye ile birlikte aynı anda kitap okuma programı düzenlendi ve katılımcılara ikramda bulunuldu. Etkinlikte Ocak, Şubat ve Mart aylarında en çok kitap okuyan öğrenci ve vatandaşlara Kaymakam Uğur Kalkar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Halk Kütüphanesi Müdürü Aysun Özkan tarafından hediyeleri verildi.

Acıpayam Halk Kütüphanesi Müdürü Aysun Özkan, etkinliğin 81 ilde aynı anda gerçekleştirildiğini söyledi. Özkan, “49. Kütüphane Haftası nedeniyle böyle bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Saat 12.30 ile 13.00 arasında 81 ilin merkez ve ilçelerinde şu anda kitap okunuyor. Bundan sonra her ayın sonunda en çok kitap okuyan öğrenci ve vatandaşlarımızı ödüllendireceğiz” dedi.

Kaymakam Uğur Kalkar ise Acıpayam’ın eğitimli ve çok okuyan inlanlarıyla tanındığını vurgulayarak, “Acıpayam eğitimli ve çok okuyan insanlarıyla bilinen ve tanınan bir ilçe. Acıpayam Halk Kütüphanesi, ilçeler arasında en fazla okuyucuya ve kitap sayısına sahip kütüphanelerden birisi durumundadır. Bu yıl, her ayın sonunda en fazla kitap okuyan yetişkin ve çocuklarımıza kaymakamlığımızca temin edilecek birer kitap hediye edilmesi uygulamasına başlamış bulunuyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese ve katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı