REKLAMI GEÇ

Kalkar, öğrencilere moral verdi

Kalkar, öğrencilere moral verdi

Acıpayam Anadolu Lisesi’nde 12. sınıflara yönelik düzenlenen LYS Hazırlık Deneme Sınavları 10 gün devam etti. Sınav öncesi kahvaltıda öğrencilerle bir araya gelen Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, moral verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 10:33

Acıpayam’da bu yıl LYS’ye girecek olan öğrencilere yönelik hazırlık sınavı ve kahvaltı programları düzenlendi. 10 gün devam eden sınav ve kahvaltı programının sonuncusuna katılan Kaymakam Uğur Kalkar, öğrencilerle sohbet ederek onlara moral verdi.
denizli-acipayam-kaymakam-ugur-kalkar-ic

İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Kalkar, öğrencilerin iyi bir eğitim sürecini başarıyla tamamladıklarını, girecekleri sınavlarda ve hayatta başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Kalkar, gençlere güvendiğini belirterek kaygılarını en aza indirmeleri ve geleceğe umutlu bakmaları tavsiyesinde bulundu.

Okul faaliyetleri hakkında bilgi veren Acıpayam Anadolu Lisesi Müdürü Talat Tokyay ise ‘’Kaymakamımızı aramızda görmek bizleri mutlu etti. Öğrencilerimiz için de önemli bir motivasyon kaynağı oldu” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı