REKLAMI GEÇ

6 ev tahliye edildi

6 ev tahliye edildi

Vali Yavuz Erkmen, Babadağ İlçesi’nde, yoğun yaşılar sonucu meydana gelen heyelanda zarar gören yol ve evleri gezerek incelemelerde bulundu. Heyelan bölgesinde, 6 evin tahliye edildiği, 8 evin de teknik incelemesinin sürdüğü bildirildi.

/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2009 Pazartesi, 01:00

Babadağ’a yapılan inceleme gezisine, Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Babadağ Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu, Babadağ Belediye Başkanı Ali Helvacı, ve Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Bayındırlık ve İskan Müdürü Kasım Kayıhan, Karayolları 27. Şube Şefi Hasan Kayıhan, Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Taş katıldı.

Vali Erkmen, ilk olarak Sarayköy-Babadağ yolunda meydana gelen çökmeleri inceledi. Burada yetkililerden bilgi alan Vali Erkmen, daha sonra ilçe merkezinde heyelandan etkilenen Gündoğdu Mahallesi ve çevresini gezdi. Burada çökmelerin meydana geldiği sokakta bulunan risk altındaki ev sahiplerini ziyaret eden Vali Yavuz Erkmen, vatandaşlarla bir süre görüşerek, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ve beraberindeki heyet, daha sonra Babadağ Kaymakamlığı’na geçerek Kaymakam Vekili Mahmut Hersanlıoğlu’ndan brifing aldılar. İlçedeki son durum hakkında bilgi veren Hersanlıoğlu, risk altında bulunan 6 evin tamamen tahliye edildiğini, 8 evin de teknik incelemesinin devam ettiğini ve gerekirse bu evlerinde boşaltılabileceğini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, bölgeye ihtiyaç duyulması durumunda, İl Özel İdaresi’ne ait iş makinelerinin sevk edileceğini, vatandaşların mağduriyetinin en kısa zamanda giderileceğini sözlerine ekledi. Yaşanabilecek doğal afet nedeniyle muhtemel gelişmelerin takip edildiği açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı