REKLAMI GEÇ

Buldan’da spor okullarına yoğun ilgi

Buldan’da spor okullarına yoğun ilgi

“Buldan’da Spor Yapmayan Kalmasın” sloganı ile açılan kurslara 1.200 çocuk kayıt yaptırdı. Düzenlenen kursların açılış töreninde sporcular gösterilerini sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2019 Cumartesi, 11:09

Yaz Spor Okulları Buldan’da önemli bir katılımla başladı. 12 branşta 1.200 öğrencinin müracaat ettiği kursların açılış töreni Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda yapıldı.

Törene Buldan Kaymakamı Mustafa Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Fahri Şevik, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Haluk Tuncay, ilçe protokolü, sporcular ve veliler katıldı.

Karate, voleybol, okçuluk, tenis, basketbol, yüzme, halk oyunları, hentbol ve masa tenisi branşlarında yaz spor okullarına katılan öğrencilerin gösterileri izleyenlerden tam not alırken, sporcu ve velilerin coşkulu kalabalıkla heyecana ortak olması unutulmayacak bir gün yaşanmasına sebep oldu.

Gençlik ve Spor yetkililerinden alınan bilgiye göre Buldan’da çocuklara ve gençlere spor yaptırarak spor bilinci ve yaşam kalitesinin artmasının yanında yetenekli sporcuların keşfedilerek profesyonel sporcuların yetiştirilmesi hedefleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı