REKLAMI GEÇ

Şevik, Ak Parti adayı Kırık’ın kulağına ne fısıldadı?

Şevik, Ak Parti adayı Kırık’ın kulağına ne fısıldadı?

Buldan Belediye Başkanlığı için meydana çıkan adaylar arasında renkli bir seçim rekabeti yaşanıyor. Ak Parti’den istifa edip DP’nin adayı olan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ak Parti’den halefi olan Ahmet Kırık ile Buldan meydanında karşılaşıp kucaklaştı. İkilinin karşılaşmasında Şevik, rakibinin kulağına bir şeyler fısıldadı.

/ DENİZLİHABER / 30 Ocak 2014 Perşembe, 14:04

Bir zamanlar omuz omuza verip Ak Parti’nin başarısı için ter döken iki aday şimdi karşı karşıya. Ancak, bu durum aralarındaki dostluğu pek bozmamışa benziyor.

30 Mart 2014 yerel seçimleri için Ak Parti’den aday adayı olan ancak, partisi aday göstermeyince DP’nin adayı olan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, seçim çalışmalarında oldukça renkli ve ilginç sahneler sergiliyor. Geçen hafta Karaköy’de bir köy düğününde harmandalı oynayan Başkan Şevik, bu kez, Buldan meydanında, halefi Ahmet Kırık’la yanak yanağa öpüşerek barış içinde rekabet mesajı verdi.

Ak Parti’nin Mustafa Şevik’in yerine aday gösterdiği Veteriner Hekim Ahmet Kırık’la seçim çalışmaları esnasında karşılaşan Mustafa Şevik, Kırık’ı önce kutlayıp öptü, daha sonra kulağına kısaca bir şeyler söyledi.
Şevik, rakibinin kulağına neler söylemişti? Şevik bu soruyu tebessüm ederek şöyle yanıtladı: “Değerli mesai arkadaşımla şimdi seçim rekabeti içindeyiz. Ancak, bu durum bizim iki medeni insan gibi görüşüp konuşmamıza engel değil. Hepimiz Buldan ilçesi ve bağlı yerleşim alanlarındaki insanlarımızın daha iyi seviyelerde hayat standardı yakalaması için çalışıyoruz. Hangi aday olursa olsun, Buldan’ın kötülüğünü istemeyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle Rakibim Ahmet Kırık ile karşılaştığımızda selamlaşıp kucaklaşmamız yadırganmamalı. Bundan sonra Buldan seçim sürecinde daha pek çok şaşırtıcı ve renkli sahneye şahit olacağınızı söyleyebilirim.”

Erken bir seçim startı veren Başkan Şevik daha şimdiden seçim için gereken altyapısını oluşturup, Buldan içi, beldeler ve köyleri adım adım gezerek hızlı bir çalışma içine girmiş görünüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı