REKLAMI GEÇ

Kadın vekilden pozitif ayrımcılık

Kadın vekilden pozitif ayrımcılık

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak , İlçe Kadın Danışma toplantılarıyla, ilçe ilçe dolaşıp hemcinslerinin sorunlarını dinliyor. Vekil Dalbudak son olarak Çal’daydı.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2013 Çarşamba, 12:26

Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli’nin ilçelerini dolaşarak kadınların sorunlarını dinliyor, ilçenin aktif hayatındaki rolünü sorguluyor ve daha büyük sorumluluklar yüklenmeleri konusunda teşvik ediyor.

Vekil Dalbudak, bir süredir yürüttüğü ilçe turları kapsamında son olarak Çal’daydı.

“Kadınlarımızın dile getirmek istedikleri her ne varsa yerelde ve genelde onları dinlemek katkı sağlayabileceğimiz noktalarda da desteğimizi verebilmek için bu ziyaretlerimize devam edeceğiz” diyen Dalbudak, şu ana kadar Akköy ve Sarayköy ilçelerinde benzer toplantılar yaptı.
İlçe Kadın Danışma toplantılarının üçüncüsünü Çal’da gerçekleştiren Dalbudak’ı, Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz, Süller Belediye Başkanı Osman Saruhan, Ak Parti Çal İlçe Başkanı Mehmet Duman, Çal İlçe Kadın Kolları Başkanı ve partilileri karşıladı.

Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz İlçedeki çalışmalar hakkında bilgi aktardıktan sonra Çal İlçe Kadın Danışma toplantısına geçen Milletvekili Nurcan Dalbudak burada kadınların sorunlarını dinledi.
Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, toplantıda yapılan çalışmaları anlattı, 6284 sayılı ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun,kadın konuk evleri, şiddet önleme ve izleme merkezi, kadın istihdamının arttırılması ile iş-aile yaşamının uyumlaştırılması ve kadın kooperatifçiliğinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar, projeler ve yapılan protokollere de değindi

AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak “Ak Parti hükümetinin kadına verdiği değeri hiçbir hükümet vermedi” dedi.

Çal İlçe Kadın Kollarını güzel çalışmalarından dolayı tebrik eden Dalbudak, katılımcılarla birebir sohbette de bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 22Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 7 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 5 17Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu