REKLAMI GEÇ

Bayan Demir’den çağrı

Bayan Demir’den çağrı

Gönül Elçileri Projesi’nin tanıtımı devam ediyor. Projenin Denizli Organizatörü Nurtaç Demir, Çal İlçesini ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi ve katılımcılara birer “Gönül Elçisi” olmaları için çağrıda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2013 Cuma, 12:40

Vali Abdülkadir Demir’in eşi Nurtaç Demir, Gönül Elçileri Projesi çerçevesinde Çal’da yardımsever ve vatandaşlarla bir araya gelerek proje hakkında bilgi verdi.

Tanıtım toplantısına Demir’in yanı sıra Çal Kaymakamı Fatih Arıkoğlu ve eşi Seher Arıkoğlu, Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz ve İlçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri ve eşleri ile vatandaşlar katıldı.

Bayan Demir, gönüllülüğün, yoksulluğun sonucu ortaya çıkan sosyal dışlanmayı azaltmak olduğunu söyledi. Demir “Özellikle dezavantajlı gruplar olarak tanımlanan bu nüfus gruplarının topluma entegrasyonlarında gönüllülük bakış açısı ve gönüllü kişilerin (Gönül Elçileri) önemli bir rolü bulunmaktadır. Aslında gönüllülük, neredeyse insanlık tarihi kadar eski ama eskimeyen bir gerçeklik ve bir pratiktir” dedi. Gönül Elçisinin, hedef grupların ihtiyaçlarına göre kendi ilgi, bilgi, beceri ve deneyimleri kapsamındaki her tür sosyal hizmete katkı verebildiğini söyleyen Demir “Bu hizmetler kurum ve kuruluşlarda verilebileceği gibi ev ziyaretleri ile de yürütülebilir. Gönül Elçilerinden beklenen temel görev toplum ile kamu kuruluşları tarafından verilen hizmetler arasında iletişim sağlamaktır. Bu amaca ulaşmak için Gönül Elçileri, yaşadıkları il ve ilçe düzeyinde hizmet veren tüm Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı hizmet birimlerini ve verdikleri hizmetleri ana hatlarıyla bilirler ve ihtiyaç sahiplerinin bu kuruluşlardaki ilgililerle iletişime geçmelerini sağlarlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 22Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 7 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 5 17Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu