REKLAMI GEÇ

Çal Kaymakamı Selami Korkutata “Suriyeli yok!”

Çal Kaymakamı Selami Korkutata “Suriyeli yok!”

Çal’da olaylara neden olan kavgada vatandaşların Suriyeli iddiasını Kaymakam Selami Korkutata yalanladı. Denizlihaber.com’a konuşan Korkatata, olayda Suriyelilerin olduğu iddiasının tamamen yanlış bilgi olduğunu söylerken, herhangi bir gözaltı olayının da yaşanmadığını dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2016 Çarşamba, 18:18

Çal’da vatandaşların, Suriyeliler ile ilçe halkının birbirine girdiğine yönelik iddiaları Kaymayakam Selami Korkutata yalanladı.

denizli-cal-belediye-baskani-fethi-akcan-anons

Denizlihaber.com’un ulaştığı Korkutata, vatandaşların Suriyeli olduğu iddiasının tamamen yanlış bilgi olduğunun altını çizdi.

“Vatandaşların Suriyeli iddiası tamamen yanlış bilgi. İlçe içinde alt yapı çalışanları ile mevsimlik işçiler arasında yaşanan kavgaya ilçe halkının tepki gösterdiği doğrudur. Ancak sizlere aktarıldığının aksine kavgaya karışanlar Türk vatandaşı mevsimlik işçilerdir” diye konuşan Korkutata, olayın yanlış bir bilgilendirme ile kritik boyutlara taşınma riskine karşı itidal çağrısında bulundu.

denizli-calda-korkulan-mi-oldu-anons

Korkutata, ayrıca olaylarla ilgili şu an emniyet birimlerinde herhangi bir şekilde gözaltının olmadığını da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu