REKLAMI GEÇ

Çal’da çocuklara bayram ettiren etkinlik

Çal’da çocuklara bayram ettiren etkinlik

Çal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları sevindiren ve doyasıya eğlendiren bir etkinliğe imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2016 Pazar, 14:37

Çal’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Gazi İlkokulu bahçesinde yapıldı. Bugün de Kumral Mesireliği’nde çocuklara yönelik bir program gerçekleştirildi. Sumo güreşi, ip oyunu gibi oyunlar oynayan çocuklar, mesireliğe kurulan park alanında da doyasıya eğlendi. Binin üzerinde çocuğun katıldığı etkinlikte çeşitli ikramlar da yapıldı.

cal_belediyesi_bayram_etkinligi-ic

Çal’ın MHP’li Belediye Başkanı Fethi Akcan, çocukların bayramında onları gönüllerince eğlendirmek istediklerini belirterek, “Allah bizi egemenliğe muhtaç etmesin, ulusumuzun bağımsız kalmaması gibi tehlikeleri bir daha göstermesin. Gönlümüz, bu bayramın bütün halkın katılımıyla parklar, okullar, statlar da doyasıya kutlanmasını isterdi. Türk halkı, zor gününde egemenliğini tüm dünyaya ilan ederken, bağımsız ve özgür yaşam iradesini, onurlu duruşunu dünyaya göstermiştir. Biz aynı ruhla, bayramı bir kez daha kutladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
30 Nisan 2024 Salı 9 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 26Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 26Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 9 25Parçalı Bulutlu