REKLAMI GEÇ

7’nci durak Çal İlçesi

7’nci durak Çal İlçesi

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ilçe dolaşarak büyükşehir olmanın getireceği avantajları ve faydaları anlatıyor. Büyükşehir bilgilendirme toplantılarını sürdüren Zolan’ın 7. Durağı Çal İlçesi oldu.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2013 Çarşamba, 16:20

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe gezilerini sürdürüyor. Büyükşehir olmanın avantajlarını anlatan Başkan Zolan’ın 7. durağı Çal ilçesi oldu. Büyükşehir Bilgilendirme Toplantısı düzenleyen Zolan, Süller, Hançalar, Akkent, Ortaköy, İsabey Beldeleri ile Kuyucak, Çakırlar, Bahadırlar, Develler ve Kabalar köylerini de ziyaret etti. Çameli, Baklan, Çardak, Buldan, kale ve Serinhisar ilçelerini gezen Zolan, Çal’da kaymakam Fatih Arıkoğlu ile Belediye Başkanı Hasan Gündüz’ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Arıkoğlu’nun büyükşehir olduktan sonra ilçede toplulaştırma çalışmalarının başlaması isteğine Zolan, taleplerin karşılanabilmesi için değerlendirmeler yaptıkları yanıtını verdi. Zolan, “Çal sadece ürettiği üzümle değil, geçmişiyle de sanatıyla da ön plana çıkmıştır. Merkezdeki imkanlarımız burada da olsun istiyoruz. Biz 2014’e gelmeden önce eksikliklerimiz nelerdir, bunları tespit etmeye geldik. Geçiş sürecine şimdiden hazırlanıyoruz” dedi. Belediye Başkanı Hasan Gündüz’ün ilçede yetişen üzümlerden ikram ettiği Zolan, Çal Pazarı’nı gezerek vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti.

Çal Düğün Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısında büyükşehir olmanın Denizli’ye getireceği faydaları anlatan Zolan, “Denizli, büyükşehir yürüyüşüne geçti. Tüm başkanlarımız gecesini gündüzüne katıyor, çalışıyor. Ancak hayal ettiklerinin tamamını imkanlar kısıtlı olduğu için yapamıyor. Büyükşehir olunca her ilçe merkezdeki hizmetlerden yararlanacak, ilçeler, köyler hayallerine kavuşacak. Denizli’nin 50 yıllık kazancı büyük şehirdir. Bizim amacımız yıllık yaklaşık 100 milyonluk gelirin Denizli’ye gelmesiydi. Büyükşehir olmaktaki amaçlarımızdan biri buydu. Bu para artar ama azalmaz. Bu para tüm ilimize güzellikler getirecek. Biz Çal’a hizmet için geldik. Çal’ın İller Bankası’ndan aldığı para büyükşehir olunca beş kat artacak. Beldelerimize güzellikler getireceğiz” dedi.

Zolan bilgilendirme toplantısının ardından Süller, Hançalar, Akkent, Ortaköy, İsabey Beldeleri ile Kuyucak, Çakırlar, Bahadırlar, Develler ve Kabalar köylerini ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 22Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 7 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 5 17Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu