REKLAMI GEÇ

Çal’ın birincilerine bilgisayar

Çal’ın birincilerine bilgisayar

Denizli’nin Çal ilçesinde SBS ve LYS’de dereceye giren 9 öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye edildi. Çal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Çal’dan Türkiye’nin Geleceğine” projesi kapsamında başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 13 Eylül 2012 Perşembe, 10:30

Çal Kaymakamlığı’nda düzenlenen törene, Kaymakam Fatih Arıkoğlu, Çal Milli Eğitim Müdürü Bülent Birdal, dereceye giren 9 öğrenci ile davetliler katıldı. Kaymakam Arıkoğlu, proje ile ilçede SBS ve LYS’de başarılı olan öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edildiğini söyledi.

Çal’ın eski ve köklü bir ilçe olduğunu ifade eden Arıkoğlu, “Türkiye’nin dört bir yanına kök salmış Çallı işadamı, bürokrat ve akademisyenler ilçemizin guru kaynağıdır. Bugün bu projeyle başarılı olan öğrencilerin de bu kervana katılacağını umuyorum. Çal ve ülkemiz için hayırlı hizmetler üreteceklerini ümit ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Birdal ise, projede en büyük desteği sağlayan Kaymakam Arıkoğlu ile birlikte Akkent Belediye Başkanı Muharrem Kaya, Süller Belediye Başkanı Osman Saruhan, Çal Ziraat Odası Başkanı Ömer Ayhancı ve Denix firması sahibi Turgay Yılmaz’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından dereceye giren 9 öğrenciye dizüstü bilgisayarları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
12 Mayıs 2024 Pazar 6 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 5 21Çok Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 5 21Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 5 23Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 6 23Parçalı Bulutlu