REKLAMI GEÇ

1. Çal Olimpiyatları’nda ter döktüler

1. Çal Olimpiyatları’nda ter döktüler

Denizli’nin Çal İlçesi’nde liseler arası atletizm yarışmaları nefes kesti. 1. Çal Olimpiyatları adıyla gerçekleştirilen yarışmalarda ilçede eğitim veren lise öğrencileri madalya kazanmak için ter döktü

/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2012 Salı, 12:49

1. Çal Olimpiyatları Çal Yusuf Ziya Göksu Stadı’nda gerçekleştirildi. Liseler arası atletizm yarışmalarının gerçekleştirildiği mini olimpiyatta, lise öğrencileri birbirinden zor parkurlarda rakiplerini geride bırakmak için yoğun uğraş verdi.

Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği atletizm yarışmalarında öğrenciler, disk atma, gülle atma, sağlık topu atma, uzun atlama, 400 metre koşusu, 100 metre koşusu, 200 metre koşusu yarışmalarının yanı sıra, koordinasyon parkuru gibi dallarda mücadele etti.

Etkinliklerle ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Birdal, “Biz bu etkinlikle hem atletizmin gelişmesine, yaygınlaşmasına katkı sağlamak, hem öğrencilerimize değişik branşlarda spor yapma imkanı sunmak, onlara farklı bir gün yaşatarak daha fazla kaynaşmalarını, eğlenmelerini, rekabet edebilmelerini sağlamak, hem de etkinliklere “Çal Olimpiyatları” diyerek büyük düşünmelerini, büyük hedeflere yönelmelerini gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
12 Mayıs 2024 Pazar 6 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 5 21Çok Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 5 21Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 5 23Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 6 23Parçalı Bulutlu