REKLAMI GEÇ

Meğer koruma kararı varmış !

Meğer koruma kararı varmış !

Denizli’nin Çal İlçesi’ne bağlı Kabalar Köyü’nde, kayınpederi ile kayınvalidesini öldürdükten intihar eden Neşat Tatar’a, Çal Cumhuriyet Savcılığı tarafından ‘Eve Yaklaşmama’ cezası verildiği öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Nisan 2013 Pazartesi, 19:13

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Denizli’nin Çal İlçesi’ne bağlı Kabalar Köyü’nde eşi Halime Tatar’ın, şiddet gördüğü için evi terk etmesine öfkelenen ve kayınpederi 51 yaşındaki Aziz Balı ile kayınvalidesi 49 yaşındaki Münire Balı’yı göğüslerine pompalı tüfekle ateş edip öldürdükten sonra intihar eden 30 yaşındaki Neşat Tatar’ın, kendi anne- babasına da şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

cinnet-anons

53 yaşındaki Şerife Hanım ve 58 yaşındaki Ali İhsan Tatar çiftinin, evlatlarından şikayetçi olduğu, bunun üzerine Çal Cumhuriyet Savcılığı’nın koruma kararı aldığı öğrenildi.denizli-cal-ofkeli-damat-dehseti-ic

Ayrıca, Neşat Tatar’ın, kayınpederinin evine eşini almaya gittiği, ailenin kızlarını vermek istememesi üzerine tartışma çıktığı belirtildi. Olay sırasında Tatar’ın iki çocuğunun bir başka evin bahçesinde oldukları ifade edilirken, ölen 3 kişinin cesedi otopsi için Çal Devlet Hastanesi Morgu’ndan Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 22Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 7 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 6 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 5 17Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 3 20Parçalı Bulutlu