REKLAMI GEÇ

Çameli’de park ve mesire alanları ilaçlanıyor

Çameli’de park ve mesire alanları ilaçlanıyor

Çameli Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, haşereyle mücadele çalışmaları kapsamında mesire alanları, parklar, dereler ve su birikintilerinin olduğu alanları ilaçlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2015 Perşembe, 12:17

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, nisan ayında başlanan ilaçlama çalışmalarına bir program dahilinde devam ediyor. Bu kapsamda, Paşa Deresi Yörük Oturağı, dere kenarları ve parklarda 15 günde bir periyodik olarak ilaçlama yapılıyor.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, vatandaşların gönül rahatlığıyla piknik yapabilmelerini sağlamak için tedbir amacıyla piknik alanlarda kene ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışması yapıldığını söyledi.

Dünya Sağlık Örgütü’nün onayladığı ilaçların kullanıldığını ifade eden Arslan, “Şu ana kadar mesire alanlarımızda kene vakasına rastlanmadı. Biz, tedbir amacıyla ilaçlama yapıyoruz. İlçe genelinde parkları ve dereleri kapsayan çalışmalar çerçevesinde gerçekleştirilen ilaçlamalarda, diğer canlılara zarar vermeden zararlı popülasyonunun normal seviyelerde tutulması hedefleniyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı