REKLAMI GEÇ

Çameli’de refüjler yenileniyor

Çameli’de refüjler yenileniyor

Çameli Belediyesi, Çevre Yolu üzerinde refüj yenileme çalışması yapıyor. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, uzun süredir planladıkları düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçenin yeni bir kimlik kazanacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2015 Cumartesi, 15:46

Çameli Belediyesi, ilçe girişine yeni bir görünüm kazandırmak için Denizli-Çameli-Fethiye yolu üzerinde bulunan refüjlerde yenileme çalışması başlattı.

2.700 metrelik alanı kaplayan çalışmalara ilişkin bilgi veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’nin yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olduğunu belirterek, Çevre yolunun görünümünün bu nedenle büyük önem taşıdığını söyledi.

cameli_refuj_yenileme_ic
Başkan Arslan, “Yerli ve yabancı ziyaretçilerimiz, ilçemiz ile ilgili olarak ilk izlenimlerini çevre yollarından geçerken ediniyor. Bu nedenle çevreyolu düzenleme çalışmalarını uzun süredir planlıyorduk. Karayolları Bölge ile protokol yaptıktan sonra tadilat çalışmalarına başlandı. Zemin düzeltmesi tamamlandıktan sonra Orman İşletme Müdürlüğü ile ortaklaşa ağaçlandırma ve peyzaj çalışması yapılarak, ilçe girişi daha yeşil ve güzel olacak. Öncelikli amacımız daha yaşanabilir ve güzel bir Çameli’yi geleceğe bırakabilmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı