REKLAMI GEÇ

O yol; yine yeni yeniden

O yol; yine yeni yeniden

Yıllardır yılan hikayesine dönen, Birçok bakan ve milletvekilinin de tamamlamak için söz verdiği Çameli-Acıpayam yolunda çalışmalar başladı, yeni bir aksilik olmazsa yolun 2015’te bitmesi planlanıyor.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2014 Cumartesi, 09:38

Başlaması yıllar alan, başladıktan sonra da bitmesi yılan hikayesine dönen Acıpayam-Çameli yolunda yeniden çalışma başladı. 2003 yılında ihalesi yapılan 83 kilometrelik yolun, bugüne gelinceye kadar 60 kilometrelik bölümü tamamlandı ancak kalan 23 kilometreyi tamamlayabilecek bir müteahhit çıkmadı. Yolun yapımı üç kez ihaleye çıktı, son ihale sonrası son müteahhit çalışmayı sürdürüyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ningeçen ay ziyaret ettiği ve bu kez tamamlanacağını söylemesinin üzerine çalışmalar hızlandı. Acıpayam’ın Aliveren Mahallesi bölümünden devam eden çalışmaların hızlandığını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan firma yetkilisiyle görüştüğünü aktaran Arslan, “Yol çalışmaları hakkında bilgi veren firma yetkilisi,sanat yapıları,menfezlerin yapımına başladıklarını, yıllardır yılan hikayesine dönüşen Çameli-Acıpayam Yolunun 2015 yılı içerisinde tamamlanacağını söylediler”dedi.

Yorumlar

gaysarlı   -  Bağlantı 23 Ağustos 2014, 11:10

saygıdeger beledıye baskanım ve ekıbınden acıpayam -yeşilyuva -çardak yolununda bakım onarımının yapılıp ulasıma acılmasını istirham edıyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı