REKLAMI GEÇ

34 SENEDİR ANNE SIRTINDAYDI

34 SENEDİR ANNE SIRTINDAYDI

Çivril Belediyesi Sevgi Eli ekipleri 34 senedir yatalak hasta olduğu için annesinin sırtında gezen Zeynep Avcı’ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2015 Çarşamba, 16:02

Çivril’in Karahacılı Mahallesi’nde ikamet eden 41 yaşındaki Zeynep Avcı epilepsi rahatsızlığı ile dünyaya geldi. Acar, 6 yaşında havale geçirmesiyle yatağa mahkum oldu. Kızını o halde bırakmayan anne Fatma Şimşek ise 34 senedir, kızını sırtında gezdiriyordu. Ancak yaşlılığın verdiği yorgunluk ile kızını sırtına almakta zorluk çeken Şimşek, tekerlekli sandalye alabilmek için Çivril Belediyesi Sevgi Eli’ne başvuruda bulundu.

Bilgiyi alan Çivril Belediyesi Sevgi Eli görevlileri, Avcı’nın Karahacılı Mahallesi’ndeki evine giderek tekerlekli sandalye hediye etti.

denizli-civril-belediyesi-zeynep-avci-tkerlekli-sandalye-verildi-ic

Zeynep Avcı’ya tekerlekli sandalye vermenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Çivril Belediyesi Sevgi Eli Sorumlusu Gonca Dikeç, “Zeynep’in tek isteği dışarıda gezebilmekti. Bizde bu konuda yardımcı olduk. Tekerlekli sandalye Zeynep’e umut ışığı oldu” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimi hızla çalışmalarına devam ettiğini belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Zeynep kızımızın annesi evladını dışarıda gezdirmek için sırtında taşıyordu. Bu durum bizi çok üzdü. Ve derhal bu sıkıntıyı giderdik. Çünkü biz biliriz ki hadis-i şerifte ; ‘Kimseye muhtaç olmamak ana-baba ve çoluk-çocuğunu da muhtaç etmemek için gidenin her adımı ibadettir.’ Bu yüzden her günümüzü, her haftamızı, her mahallemizi ve ilçemizi iyilikle ve güzel çalışmalar ile donatmak bizim gayemiz. Çalışmalarımızda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve Çivril Belediyesi Sevgi Eli birimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

civrim-de-bu-da-olmaz-dedirten-evlilik-anons

Yorumlar

Durmuş   -  Bağlantı 20 Ağustos 2015, 14:36

34 senedir belediye veya okul yetkilileri hiç fark etmedi bu durumu?? aile belediyeye müracat ettikten sonra bu sandalye geliyor, bundan böbürlenecek bir şey bulamadım sayın yetkili arkaşlar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı