REKLAMI GEÇ

Çivril’de caniler köpeği kasten ezdi

Çivril’de caniler köpeği kasten ezdi

Çivril’de yaşanan olay hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Eski yol üzerinde otomobil sürücüsünün yol kenarında yatan köpeği kasten ezerek ölümüne neden olduğu öne sürüldü. Vatandaşların tepki gösterdiği araçta bulunan iki kişi olay yerinden uzaklaştı, hayvanseverler suç duyurusunda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2018 Salı, 10:42

Olay, Çivril’de gece geç saatlerde meydana geldi. Otomobil sürücüsünün yol kenarında yatan köpeğin üzerinden kasten geçtiğini ve bir süre sürüklediğini gören vatandaşlar tepki gösterdi.

Bunun üzerine duran ve aracın altındaki köpeği çıkardığı öne sürülen otomobil sürücüsü arkadaşıyla birlikte hızla uzaklaştı.

Vatandaşların yardımına koştuğu sokak köpeğinin feci şekilde can verdiği anlaşıldı. Vatandaşlar durumu Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Mine Orhan’a bildirdi. Olay yerine gelen Mine Orhan Çivril Polis Merkezi’ne giderek plakası alınamayan araç sürücüsünden şikâyetçi oldu.

Şikâyetini BİMER aracılığı ile de yapan Mine Orhan, “Köpeğe keyfi olarak çarpan ve sürükleyerek canice öldüren şahıslardan şikayetçi olduk. Aracın ve içindekilerin bulunması için tüm girişimleri yaparak, ceza almalarını sağlayacağız” dedi.

Caniler tarafından öldürülen köpek, Çivril Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği görevlileri tarafından gömüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı