REKLAMI GEÇ

Ölen kadının cesedi kamyonet kasasında taşındı

Ölen kadının cesedi kamyonet kasasında taşındı

Çivril İlçesi’nin Emirhisar Beldesi’nde evinin önündeki çukurda boğularak öldüğü sanılan 54 yaşındaki Arife Bayram’ın cesedini komşuları buldu. Talihsiz kadının cesedinin, cenaze nakil aracı yerine hastane morguna kamyonet kasasında taşınması yakınları ve belde halkının tepkisini çekti.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2013 Salı, 16:47

Tunay YAZICI/ÇİVRİL, (DHA)
Balçıkhisar Mahallesi’nde dün (Pazartesi) saat 18.00 sıralarında Arife Bayram’ı görmeyen komşuları meraklanınca evinin bahçesine baktı. Bayram’ı bahçede bir kuyuda hareketsiz gören komşuları, 112 Acil Servis ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Bayram’ın öldüğünü tespit etti.

Olayla ilgili jandarma soruşturma başlatırken, Arife Bayram’ın bahçesindeki yaklaşık 1 metrelik çukura vücudunun yarısını sokup, sıkışıp, çıkamadığı ve havasız kalarak boğulduğu sanılıyor.

ic

Kuyudan çıkarılan Bayram’ın cesedi, Cumhuriyet Savcısı’nın inceleme yapmasının ardından battaniyeye sarıldı, cenaze aracı yerine açık kasalı bir kamyonete yüklenerek Çivril Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Cenazenin bu şekilde taşınmasına yakınları ve mahalle halkı tepki gösterdi. Kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenilen Bayram’ın hiç evlenmediği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı