REKLAMI GEÇ

Çivrilliler “Sorunumuz üstyapı ve çevre” diyor

Çivrilliler “Sorunumuz üstyapı ve çevre” diyor

Denizlihaber.com, ilçelerin sorunlarını belirlemek üzere EfG Tanıtım ve Araştırma Şirketi’ne yaptırdığı anketin sonuçlarını açıklamaya Çivril ile devam ediyor. Denizli-merkeze en uzak ilçelerden olan ve Uşak sınırında bulunan Çivril’in öne çıkan sorunları “üstyapı” ve “çevre” olarak dikkati çekti.

/ DENİZLİHABER / 16 Aralık 2013 Pazartesi, 09:24

Denizlihaber.com, Mart-2014’te yapılacak yerel seçimin ardından göreve gelecek belediye başkanlarına rehber olabilecek bir çalışmaya imza atarak, ilçelerin öncelikli sorunlarını kamuoyu araştırmasıyla belirliyor.

Acıpayam ve Tavas’ın ardından, şimdi de Çivril’de gerçekleştirilen kamuoyu araştırmasının sonuçlarını paylaşıyoruz. Nüfus ve seçmen yoğunluğuyla Denizli’deki seçim sonuçlarına her dönem damga vuran Çivril’de vatandaşlar hangi sorunlara işaret etti ve çözümüne öncelik verilmesini istedi?

ÇALIŞMA KASIM’DA YAPILDI
Kasım ayında gerçekleştirilen çalışmada araştırma şirketi EfG, denekleri ev ve işyerlerinde ziyaret ederek görüştü. 373 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan anketin hata payı artı ve eksi yüzde 5 olarak açıklandı.

ORTAK GÖRÜŞ ÜSTYAPI
Deneklere ulaşım, çevre, altyapı, üstyapı, ekonomi, imar ve hizmet konularında görüşleri soruldu. Çivril anketinde ilçe merkezi, kırsal alan ve genelde tek bir sorun öne çıktı: Üstyapı eksikliği. Bunu çevre ve altyapı sorunları izledi.
Çivril ilçesinin sorunlarıyla ilgili anketin sonuçları şöyle:

civril-anket-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı