REKLAMI GEÇ

Eğitimin hamisine teşekkür konuşması yaptırmadılar

Eğitimin hamisine teşekkür konuşması yaptırmadılar

Çivril’e çok sayıda eğitim kurumu ve kamu binası kazandıran işadamı Kadir Kameroğlu’na, açılması için büyük gayret gösterdiği Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nun mezuniyet töreninde teşekkür konuşması yaptırılmadı. Bunun üzerine töreni terk eden Kameroğlu, “Bu yapılan gücüme gitti” siteminde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2016 Salı, 13:31

Çivril’e anaokulundan liseye, huzurevinden camiye, sağlık ocağından hastaneye çok sayıda eğitim kurumu ve kamu binası kazandıran işadamı Kadir Kameroğlu, ilçeye meslek yüksekokulu açılması için de en fazla emek verenler arasında yer aldı. Yapılan girişimler sonuç verdi ve Atasay Kamer Meslek Yüksek Okulu 1995-1996 döneminde İktisadi ve İdari Programlar Bölümü Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı’na öğrenci alarak öğrenime başladı.

Eğitimin hamisi Kameroğlu, işte bu okulun Şevkiye Özel Fen Lisesi Spor Salonu’nda dün yapılan 2016 mezuniyet töreninde konuşmak istedi. İddiasına göre de, Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu’nun Müdürü Doç. Dr. Yusuf Katılmış, Kameroğlu’nun bu isteğine olumsuz yanıt verdi.

TÖRENİ TERK ETTİ
Konuşma yaptırılmamasına tepki gösteren Kameroğlu, töreni terk etti. Törenden ayrılan Kadir Kameroğlu’na okul öğrencilerinin de alkışlarla destek verip, okul yönetimini protesto ettiği bildirildi.

Konuyla ilgili telefonla görüştüğümüz Kameroğlu, bu davranışın kendisini rencide ettiğini vurguladı. Kameroğlu, “Bu okulun açılması için üniversitenin rektörlerine, Ankara’ya defalarca gittim. Çok uğraş verdim. Açılması için emek verdiğim okulun mezuniyet töreninde öğrencilere seslenmek istedim. Konuşturulsaydım öğrencilere ‘mezun oldunuz, yeni bir hayata atılıyorsunuz. Bilimsel çalışmalar yapın. Hepinize başarılar diliyorum’ diyecektim. Bunu bana çok gördüler” dedi.

“GÜCÜME GİTTİ”
Kendisine yanlış yapıldığını dile getiren Kameroğlu, “Ahde vefa vardır. Ama öyle olmadı. Beni konuşturmadılar, yanlış yaptılar. Bu yapılan gücüme gitti. Ben en fazla okul yaptıran birisiyim ve bu harcamaların hiçbirisini vergiden düşmeden yaptım” diye konuştu.

YAPTIRDIĞI OKUL VE KAMU BİNALARI
Çivril’de eğitimin hamisi olarak anılan işadamı Kadir Kameroğlu’nun bugüne kadar yaptırdığı okul ve kamu binaları şunlar:

-Çivril Huzur Evi
-Irgıllı İlköğretim Okulu
-Devlet Hastanesi
-Kızılcasöğüt Nevişet Kameroğlu Sağlık Ocağı
-Ali Kemaroğlu Camii
-Meroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlköğretim Okulu
-Ali Kameroğlu Anaokulu
-Rasime Kameoroğlu Anaokulu
-Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu
-Kadir Kameroğlu Kız Meslek Lisesi
-Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı