REKLAMI GEÇ

3.7 ile sallandık

3.7 ile sallandık

Kentte 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nden edinilen bilgiye göre, saat 09.17’de merkez üssü Denizli olan bir deprem meydana geldi.

/ DENİZLİHABER / 5 Şubat 2011 Cumartesi, 10:51

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nden edinilen bilgiye göre, saat 09.17’de merkez üssü Denizli olan bir deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı olmazken, saat 04.06’da da merkez üssü Honaz ilçesi olan 2.5 büyüklüğünde de de bir sarsıntı meydana geldiği bildirildi. Çevre ilçelerde de hissedilen deprem de vatandaşlar kısa süreli bir panik yaşadı.

EGE SALLANIYOR
Aydın’da merkez üssü Kuşadası İlçesi olan, Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı olmadı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden merkez üssünü Aydın’ın Kuşadası İlçesi olarak belirlediği deprem saat 04.37’de meydana geldi. Büyüklüğü 4.1 olarak ölçülen depremde, can ve mal kaybı yaşanmadı.

İZMİR
İzmir’de 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi’nin verilerine göre, saat 01.12’de İzmir Selçuk merkezli 5 kilometre derinliğinde ve 3.7 şiddetinde deprem gerçekleşti. Aynı bölgede 3.0 büyüklüğünde ikinci bir sarsıntı daha meydana geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı