REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den geren açıklamalar!

Zeybekci’den geren açıklamalar!

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın neden delikliçınar Meydanı’nda miting yaptığını açıkladı. Denizli Gazetesi’ne demeç veren Zeybekci, Delikliçınar Meydanı’nda gezi eylemlerine gönderme yaparak, “Bugünkü Delikliçınar mitingi, Gezi’nin cevabı olacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Eylül 2013 Cumartesi, 13:51

Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Delikliçınar Meydanı’nda yapacağı mitingin, Denizli’deki gezi eylemlerine cevap olacağını açıkladı.

Denizli Gazetesi’nde yer alan habere göre Zeybekci, “Denizli’de saat 16.00’da Çınar Meydanı’nda Denizli’nin siyasette ve insan hakları ile özgürlüklerinde kendi milli iradesine sahip çıkmak ile ilgili bir duruşunu göstereceğiz. Miting bununla ilgili olacak. Denizlililer olarak biz çok güçlü bir şekilde birilerine, örtünün altında kıpraşan o korkunç ejderhaya örtüyü açıp ‘Sakın! Bu milletin özgürlüklerine ve demokrasisine sakın aklından bile geçirme’ diyeceğiz. 10 yıldır aktif siyasetteyim ve hiç oy istemedim. Vatandaşlarımdan oy istemedim, sadece vatanlarına sahip çıkmalarını söyledim. Şehir ve gelecek nesiller için menfaatlerine en uygun hangisi ise ona oy vermelerini istedim. Bugüne kadar millet menfaatine uygun ve geleceğini dizayn edecek olana oy verdi. Bugüne kadar da pişman oldukları sanmıyorum. Bugün onlardan bir şey istiyorum. Gelecek için, çocuklarımız için ve geleceğin Türkiye’si için, demokrasinin evrensel standartlarda hukuk normlarının özgür bir Türkiye için, insan haklarına saygılı bir Türkiye için, sadece milli iradenin hâkim olduğu bir Türkiye istiyorsak; Başbakanımız geldiğinde bunu göstermemiz gerekiyor. Bu ayaklanışı yapmamız lazım. Denizli’miz ne yapacağını çok iyi bilir” dedi.

GAZETE BEDAVA DAĞITILIYOR
Bu arada Zeybekci’nin açıklamalarının yer aldığı gazetenin bugünkü sayısının mitinge katılımı artırmak için her yerde ücretsiz olarak dağıtıldığı iddia edildi.

Yorumlar

ssg   -  Bağlantı 28 Eylül 2013, 15:23

bu ne biçim siyaset böyle …gerilimden pay oy çıkarmak nasıl bir zihniyet

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı