REKLAMI GEÇ

Başbakan yanan inşaatı inceleyecekti

Başbakan yanan inşaatı inceleyecekti

Sabah çıkan yangında Amerika’daki ikiz kulelere saldırı olayını hatırlatan görüntülerin ortaya çıktığı Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki 16 katlı iş merkezini, hafta sonu Denizli’yi ziyaret edecek olan Başbakan Recep tayyip Erdoğan da inceleyecekti. Yangının ardından Başbakan’ın inşaat alanına götürülüp götürülmeyeceği merak konusu…

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2013 Perşembe, 15:03

Denizli Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin içindeki 16 katlı iş merkezinin bodrum katında sabah saatlerinde çıkan yangın kentte paniğe neden oldu. 16 katlı iş merkezi inşaatından yükselen dumanlar, korkuya neden oldu. İnşaatın üst katlarındaki işçilerin de mahsur kalması, paniği daha da arttırdı. Neyseki itfaiyenin zamanında müdahalesiyle yangın söndürülerek işçiler kurtarıldı.

BAŞBAKAN GİDECEK Mİ?
Yangının çıktığı alışveriş merkezi ve otogar kompleksinin inşaatını hafta sonunda Denizli’ye gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da inceleyeceği öğrenildi. Yangından sonra ortaya çıkan manzara ise oldukça kötü bir görüntü oluşturuyor. Valilik tarafından açıklanan resmi programda yer almasa da, Başbakan Erdoğan’ın inşaatı bu haliyle de olsa inceleyip incemeyeceği merak konusu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı