REKLAMI GEÇ

2 gün kalacak 4 miting yapacak

2 gün kalacak 4 miting yapacak

Hafta sonunda Denizli’de olacak olan Başbakan Recep tayyip Erdoğan’ın programı kesinleşti. Başbakan Cumartesi günü Denizli’de, Pazar günü ise Tavas, Acıpayam ve Çivril’de toplu açılışlar gerçekleştirecek, halka hitap edecek.

/ DENİZLİHABER / 26 Eylül 2013 Perşembe, 12:55

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonunda Denizli’ye gerçekleştireceği ziyaretin resmi programı Valilik tarafından açıklandı.

CUMARTESİ GÜNÜ DENİZLİ’DE OLACAK
Cumartesi günü öğleden sonra Denizli’ye gelecek olan Başbakan Erdoğan, saat 16:30’da Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenecek olan toplu açılış törenine katılacak. Burada halka da hitap edecek olan Başbakan’ın, saat 18:30’da da Pamukkale Üniversitesi’ne geçerek, yapımı tamamlanan bazı tesislerin açılışını yapması bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ İLÇELERDE OLACAK
Başbakan Erdoğan’ın Pazar günü programı ise ilçelerde olacak. Erdoğan ilk olarak saat 11:00’da Kızıldere Jeotermal Santrali’nin açılışını gerçekleştirecek. Daha sonra ilçe programına Tavas ile başlayacak. İlk olarak saat 12:30’da Tavas Cumhuriyet Meydanı’nda toplu açılış töreninde halka hitap edecek. Erdoğan, daha sonra Acıpayam’a geçecek. Burada saat 15:00’da toplu açılışlar yapacak olan Erdoğan, halka da hitap edecek. Başbakan’ın son durağı, Çivril olacak. Çivril Cumhuriyet Meydanı’nda da toplu açılış tören var. Burada da halka hitap edecek olan Erdoğan’ın Denizli’den ayrılması bekleniyor.

Yorumlar

ÖmeTosun   -  Bağlantı 28 Eylül 2013, 03:32

Sayın Başbakanımız Acıpayam’dan sonra 43 km. güneye ilerlese yarım asırdır T.C.Karayollarının yapmakta acze düştüğü Çameli yolunu ve yapılan işleri görse ne iyi olur. Çameli ve 18 köyünde Devlet denince, “Elli yıldır açılmamış yol” ve yapıldı, yapılacak denen “hastene”dir sözün başı ve sonu. Hatta Samıt Erdoğan Amca elli yıldır “Fethiye yolu havadisi”ni söylenir kendi kendine. Açıldığını görör de gider inşallah. 43 Km.lik yol 50 yıllıdır Çameli siyasetinin tek konusudur. Denizli’ye bu defa gelişinde, Sayın Başbakanımız da Çameli’nin trajikomik yol ve hastane hikayesine tanıklık etmiş olsun…. Halkının %65’i Akpartiyi desteklemiş seçimlerde. Bu tarihi tanıklık Başbakanımızın 30 dk.sını alır en fazla…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı